www.barabrillor.se

Denna sidan borde ni checka in!

De har en hel del snygga brillor till ett väldigt bra pris!
Jag ska själv införskaffa mig ett par :)


www.barabrillor.se

Ta en titt, ni hittar säkert något ni gillar!



Stockholms folket

Nu tänker jag prata om hur folk beter sig. Speciellt här, i Stockholm. Jag hatar när man ska fråga om vägen eller nått och man säger artigtursäkta? hej :D, och de tittar lite på en och fortsätter gå... Det har hänt mig ett flertal gånger! Vad fan är det om? Så bråttom kan man inte ha?
Igår kväll var det två äldre damer och en man som gick, rätt sent och ja var trevlig men de ignorerade mig. Och jag hörde att den ena damen sa till de andra att -jag känner ju inte henne, så jag behöver inte lyssna. VAD I HELVETE!? När äldre människor är sådana och inte ens har lite hyfs så undrar man ju vad felet är på folk!? Allvarligt, hade en tonåring sagt så hade jag inte brytt mig men en dam som är 50+ borde fan inte se sig själv som drottning.
Men jag säger inte att folk i Stockholm är otrevliga, snarare tvärt om. Jag kan inte räkna på handen hur många som kommit fram och velat prata med mig. Tänkte ta några exempel.
Jag satt och pratade i telefon, (tom när jag pratar i telefon kommer folk fram. Så många gånger jag har fått säga -vänta lite. till dem jag pratar med..) på Drottninggatan. Så ser jag 3 eller 4 tjejer med utländskbakgrund som går förbi och tittar väldigt mycket. När de nästan gått förbi vänder en sig om och säger - ursäkta?Var har du köpt dina skor? De är verkligen skit snygga!
Sånt är kul och höra tycker jag!
När jag satt där med telefonen kom även en och en annan man fram. Vissa undvek jag, ställde mig bara upp och gick när jag märkte tydligt att de stötte på mig men vissa kan ju faktiskt ha något och säga. Självklart är jag trevlig och lyssnar.
I alla fall, han satte sig bredvid mig, 40+, engelskspråkig. och frågade om jag varit i Frankrike. Han sa ett speciellt ställe som jag inte minns just nu. Han trodde att han träffat mig där sa han. I alla fall någon som var väldigt lik mig. Men jag förklarade att jag aldrig varit där, att han misstagit mig för någon annan. Om det nu inte bara var en raggningsreplik så har jag en dubbelgångare någonstans hahaha ;P
När jag satt i tunnelbanan så kom en man och satte sig vid mig han var mycket lustig mot de andra som satt där men väldigt trevlig mot mig! Jag har svårt att "dissa" folk som är trevliga. Men vad han sa behöver vi inte gå in på, oväsentligt.
Men när jag reste mig upp och skulle gå sa han trevlig helg och ja sa detsamma. Så sitter två väldigt överviktiga män som är kanske 40 eller 50+. och spanar in mig och säger,- ja trevlig helg, uuuh, verkligen, Shiet ulalalla... (nått i den stilen) ALLVARLIGT!!? va fan tror dom, att jag ska sätta mig i deras knä och bah: gggrrrrr.... Nej jag tror inte det.

Helt okej att tänka det men det är la onödigt att säga det högt. Obehagligt.
Nej jag trodde jag skulle slippa sånt här om ja kom till en större stad men det är värre här än i lilla Småland. Jag vill hem. Men jag vet ju det, När man varit hemma ett tag, kommer man längta hit igen.
Människan är fan aldrig nöjd.

says she don't do drugs, but she does the pill

En vecka kvar i Stockholm. Känner att jag bara vill hem till småland och lägga mig bakom en sten och vila. HAhhaha!
Rätt trött på livet här nu. Dock har vi det bra! Solen skiner nästan varje dag och det finns mycket att göra. Man har aldrig tråkigt direkt.
Det har hänt sjukt mycket samtidigt som det inte har hänt nånting. Igår satt jag hela eftermiddagen i gamla stan och chillade i solen. Sjukt härligt!
Idag regnar det, men hade inte velat gå ut idag i alla fall. Imorgon ska jag börja packa.. Usch vad det kommer bli tungt att konka ner allt till stationen när jag ska hem på lördag! hahah, var förfärligt hit och jag har ju med mig mycket mer hem än vad jag hade med mig hit.
Linns pojkvän kom i torsdags så det har varit trångt i vår lilla lägenhet. Men det har funkat. Vi har inte varit mycket i lägenheten i alla fall . :)
Jag har bla köpt en ny bikini. Det behövdes! Idag ska jag och Linn äta på den restaurangen där allt började. För fem veckor sen, första dagen här satt vi där med all vår packning och folk trodde vi var dumma i huvudet hahah.
en vecka kvar hos Ida, sen hoppas jag på att få träffa V på fredag. Sen åker jag hem tidigt som satan på lördagen. Sen är det bal i Vetlanda, tänker jag inte missa för något i världen. På kvällen ska vi till skirö och dansa bugg till BlackJack! underbart! Så som vi har längtat till det :D.
Sedan är det en vecka kvar av praktiken, sen 4 dagar kvar i skolan! SOOMMAARLOOV. Mitt sista.. sjukt! Den helgen åker jag nog till Göteborg. Vi får se lite. Måndagen efter där börjar jag jobba 4 veckor framåt. Sen jävlar blire Halmstad med Lixa och Sandra, Öland på midsommar, såklart. Samt massa annat skoj.

she belongs somewhere else, where pain isn't hope





You know they're all the same.
You know you're doing better on your own, 
So don't buy in.
Live right now.
Just be yourself.
It doesn't matter if it's good enough 
For someone else.

It just takes some time,
little girl, you're in the middle of the ride.
Everything will be just fine,
Everything will be alright. 

Just do your best, 
Do everything you can. 
And don't you worry what their bitter hearts 
Are gonna say.


Dagens planer fick bli inställda.

Igår festade jag med Lixa, Vero, Johan och Carl.
Det var kul! Men kom inte i säng förens 08.30 på morgonen!!
Så jag vakande för en stund sen. Min fru linn kommer bli sur om jag inte städar upp här innan hon kommer hem ikväll.. Så bäst att jag gör det. Inte haft någon tid över i helgen alls!

Ingen kommer någonsin förstå sig på mig som du gjorde, Ingen kommer någonsin att älska dig som jag gör.

Det har nästan gått ett helt år sens vi senast hörde utav varandra.
Minns du när vi satt vid havet under stjärnorna?
Eller när vi stod på din balkong, nakna i sommarnatten?

Minns du när du visade mig runt i din stad?
Tog mig till de mest vackraste platser jag varit på.

En vän såg dig på stan för ett tag sen.
Jag vet inte hur jag hade reagerat om det var jag,
vet inte vad jag hade sagt.

Jag saknar dig min vän.

/N



Why do you put me on a pedestal, I'm so up high that I can't see the ground below, So help me down you've got it wrong, I don't belong there.

Jag är sjuk.. helt matt i kroppen, nyser och hostar hela tiden. Sjukt ont i halsen. Det får jag alltid, förstår inte vad det är med min hals..
Ensam i lägenheten. Linn kommer hem på söndag igen. Emma åker hem för gott till Småland imorgon. Kommer bli trist utan henne här, men så äre.
Jag känner mig så sjukt positiv ikväll! hahah.. Jag är väldigt trött och kommer förmodligen ha en rätt busy dag imon, så bäst o vila ut ikväll.

Vackra människor påverkar oss.

Idag fick jag sluta lite tidigare. När jag åker i tunnelbanan stiger den vackraste killen jag någonsin lagt ögonen på in. Han var verkligen sååå snygg! Det var det sjukaste jag sett, såg inget fel på honom. Självklart blir jag fnittrig och mitt hjärta börjar banka lite fortare än vanligt. Han pratar i telefon, vit iphone. Han var väldigt välklädd, inte kostym men väldigt stilig i alla fall. Kort mörkblont hår. Kan han varit runt 25?



Han tittar på mig och vi får vid flertal gånger ögonkontakt. Tillslut tar han steget. Han ler mot mig och visar sina raka fina vita tänder och nickar som en hälsning mot mig. Jag börjar också le och nu bankar mitt hjärta jätte fort! Det pirrade i hela kroppen, jag tittar bort.. Han lägger på telefonen och sätter i hörlurarna och börjar digga lite till hans musik. Gång på gång tittar vi på varandra och de blickarna vi gav varandra sa allt! Vi log lite åt varandra ibland. Man märkte att han tyckte jag va snygg och att han ville ha mig, och han märkte att jag tyckte han var snygg och att jag ville ha honom!


Tillslut hoppar han av, en station innan mig. FAN! Hade vi hoppat av på samma hade jag snackat med han, Lätt! Nu tänker man kanske, Varför pratade ni inte med varandra? Han satt inte speciellt nära.. utan en bit bort.. de va omöjligt.



När han steg av och började gå och jag började åka.. (gick han emot mig kan man säga, fast utanför såklart..) Vi släppte inte blicken ifrån varandra. Höll kvar den där tydliga blicken ända tills jag försvann iväg.
Det pirrade i hela kroppen i över en timme efter den händelsen! Jag var så lycklig. Kunde inte sluta le. Först nu ler jag inte längre.. jo lite när jag tänker på det.


Det som suger är att jag förmodligen inte kommer träffa honom igen! Jag åker den svängen varje dag men aldrig vid den tiden..

Det jag vill säga med det här är inte att jag sett den vackraste mannen någonsin idag utan hur jag reagerade och det gjorde att jag började fundera lite.

Tänk att bara för att någon ser bra ut och är vacker att se på blir man glad! Det börjar pirra lite i en och man kan inte sluta le. Man blir helt enkelt lycklig av att någon ser bra ut. Detta tycker jag är lite ytligt men inget vi kan rå för. Jag kan sätta pengar på att alla har känt samma sak någon gång. Just detta fallet var extremt eftersom han va så ovanligt snygg. Jag lovar er att jag sett riktigt SNYGGA män innan men ah.. aldrig någon i klass med Honom...



Men tänk efter, när ni ser någon ni tycker är söt eller vacker så blir ni glada. Ni tittar gärna lite extra för att det känns bra att göra det. Det är behagligt att vila ögonen på någon som har ett utseende som tillkallar en.


Missförstå mig inte! Jag går inte bara efter utseendet utan jag tycker att insidan är viktigare och även sättet att röra sig på osv är viktigt. Men jag är som sagt nästan säker på att alla har känns något liknande tidigare.


Jag satt och log som en dåre på pendeltåget hem, folk undrade nog va fan jag var så himlans glad över. Jag försökte dölja mitt leende så gott det gick men det var svårt. Denna lycka kom alltså av att en männska var vacker och att han tyckte att jag var snygg såklart, därför blev jag lite extra lycklig av det. Men jag blev fnittrig och glad redan innan han gav mig Blickarna.

Jag la även märke till vårat kroppsspråk och vad som hände i min kropp. Men det är en annan historia. :)


Fan vad jag måste träffa honom igen! Då kommer jag inte tveka en sekund, lätt gå fram och prata med honom. Punkt slut.




Bilder från dagen, TISDAG.

Allt jag orkar lägga upp, mer finns på facebook :) Nu ska jag duscha! :*

Craziness is just another word of fun,

Idag gjorde jag de två sista nationella proven! Så ledig från jobbet. Tyckte det gick bra :).
Funnit nya kusiner som jag pratar engelska. Vi skypade i 3 timmar igår så jag övade ju då haha!
Efteråt gick jag, Emma och Linn åter igen på stan. Var även på stan igår eftermiddag.. (; Köpte armband idag. Det behövdes!
Sen gick vi hem till Emma en stund och jag och Linn hoppade direkt i badet och öste i skum. Hhahah, tog massa galna bilder.
Jag längtar tills Amanda kommer på fredag, och jag längtar till mamma på lördag! Kommer bli en fullspäckad men toppen helg! :D

if you thought it, you want it.

Precis tittat på humorgalan. Rörd blir man..
Nu tittar jag på Good Luck Chuck. Sett den typ 4 gånger innan så tittar bara lite grann. Dock är den jävligt bra.
Vill inte till jobbet imon.. Pallar inte, trots att det är kul och bra för min framtid. Måndagar suger!



Härlig dag!

Emma & Jag

Jag och Linn tog en promenad och märkte att lilla Kallhäll inte var så litet och faktiskt var väldigt fint!
Sen blev vi sugna på glass och ville inte till stan till kära Emma.
Vi satte oss i Vasaparken och chillade i några timmar. Riktigt nice!
Köpte en alldeles för god brownie kaka.....
Rätt sköna ;) hahah Vi hade riktigt kul!

Söndag- Internationella skrattdagen!

Fint väder och jag väljer att vara positiv till allt just idag!
Linn saknar pojkvännen :( Förståligt!
Snart hoppas jag att hon ler lite för hennes eget bästa.<3 En promenad står på schemat och handla ska jag göra. Skriver igen ikväll! :*

Lördag, en vecka har gått.

Emma sov över hos oss och sen åkte vi till Barkaby och shoppade :)
Vi åkte även in till stan en snabbis efteråt. Denna dagen köpte jag, två par jeans, ett par jeans shorts, två par nya skor, ett rosa spetslinne, ett rosa bas linne, ett armband, ett hårsmycke.. hm vardet nått mer? tror inte det.. kanske haha.
Jag saknar Mormor och morfar mycket.. Varför just dem? hm.. Självklart saknar jag min mamma med! men hon kommer upp och hälsar på snart :)

Valborg

Jag tänker inte skriva om Valborg utan jag visar bara lite bilder.

Emma & Jag


Bilder på min outfit:



Spetsbodyn är från Ida Sjöstedt.












Vad sker i huvudstaden?

Hej folket!

Dålig på att uppdatera, jag vet! Det är ju nu jag borde blogga som aldrig förr.. men har fan inte tid. och när ja har det så pallar ja inte, är helt slut på kvällarna.
Vad har hänt? Jag, Linn och Emma var lediga från jobbet en dag för vi gjorde nationella prov i engelska på en skola. Sen gick vi på stan och kikade lite. Mysig dag!
Linn & Emma
På jobbet går det bra.

Första dagen satte Ida Sjöstedt en bröllopsklänning för en himlans massa tusen i mina händer och säger, sy denna. Oj herre vilken press man fick på sig med tanke på att den skulle säljas och redan hade betalats. Självklart syr ja fel av all press och får sprätta... Sen dess har ja inte fått sy nått hahaha .. FAN.
Sen har ja fått springa massa ärenden. Så har verkligen sett Stockholm. Hahah, super nervös att ja inte skulle hitta, men det gick jätte bra. Stolt hah.
Sen har även Ida haft utförsäljning, vip kväll. Så då hjälpte jag och Victoria till. Så den dagen jobbade vi från 9 till 21... Kom hem sent och var helt slut. Men det var kul!
Victoria & Ida'

Victoria är en jämngammal tjej med samma intressen som mig. Toppen! :D
Har fått massa kläder av Ida för tusentals kronor. Så snällt! Även köpt lite. :) Tar kort någon dag när jag orkar heheh (A)

RSS 2.0