I'm desperate for Your voice.,

Igår hade jag och min älskling en mysig eftermiddag/kväll !
'
Vi åkte till Jönköping och shoppade. Vi sprang både på stan och på A6. Det här köpte jag :
'
Pennkjol från H&M :)
'
Topp från H&M
'
Magtröja från Monki
'
Magtröja från Monki
'
Tunn, skön tröja från Mango
'
Skön tröja från Carlings
'
'
Passade på att köpa en snygg tröja till älsklingen också :)
'
'
'
Efter att vi shoppat så gick vi och åt glass och sedan åkte vi ner till stan och tittade på Baksmällan del 2 ! Riktigt bra ! Man tänker ju lite så att, kan de inte hitta på något nytt? Men det funkade just för at konceptet är så sjukt roligt! Med roliga karaktärer!
'
'
'
Helgen blir nog jävligt grym med! På fredag kommer Emma till Nässjö. Hon har aldrig satt sin fot här innan! På lödag ska jag på coverfestivalen med mina kusiner! På söndag ska förmodligen jag och Stefan åka och kolla på valpar utanför Borås. :) Vi ska skaffa oss en bebis ! En pomeranian för att vara mer exakt.
'
'

You make my heart beat faster.,

Min kropp mår inte bra.
'
Samanfattning: Först fick jag någon form av ryggskott. Förmodligen pga alla höga skor ja bär! Sen föll jag ihop i skolan och spydde.. Haft skakningar i kroppen sens dess. Nu senast i söndags betedde jag mig som om jag var drogad på jönköpings gator. Mitt huvud snurrade, jag kände dessa skakningar konstant och jag började sluddra, vingla och ögonen svartnade! .. Tur att min pojkvän var där!!
'
Åkte direkt in till akuten och jag fick stanna över natt.. fick sova tre timmar den natten! Hade något fel på mitt hjärta. Det slår i otakt, vilket är väldigt ovanligt i min ålder, sa de.
De ville röntga hjärnan på mig men jag ville bara hem. Varit där i över 12 timmar!
'
Mamma säger att min kropp håller på att kolapsa!.. Att jag måste ta det lugnt.. Att jag kan gå in i väggen och bara bli liggandes om jag inte tar det lugnt! FAN! Nu när det är studentvecka och allt!
Nästa vecka kan ja ta det lugnt ;) haha
'
Nej men det jag vill komma fram till.. Jag hoppas ni förstår varför jag inte har bloggat!
'

'
Får la ta och lägga upp en och annan bild ifrån balen också. Det var skit kul!!
'
Imorgon går nässjöborna balen och jag ska sminka Sandra! På kvällen ska vi fixa studentflaket. Och på Fredag smäller det!!! Så Jävla Gött!
'
'
Idag har jag fixat mina naglar! Super fina blev dom och billigt eftersom det var återbesök! Även lämnat skåpsnyklen och matkort och hela skjuttablängen! ÅÅh Jag har många blandade känslor !
'

Fransk manikyr med rosa glitter!

RSS 2.0