vad är felet?

Asså va fan är det för fel på min mage !! Jag får kramper i magen med jämna mellanrum.. ajajaj! Jag vet att jag klagar som fan nu, men det gör så sjuukt ont !!
Jag måste äta! Har försökt, har tryckt i mig en macka, en banan och en kiwi idag trots att jag mår så otroligt illa.

Vet någon vad fan detta kan vara?

sjukling

Igår blonderade jag och linn vårt hår. Linn blev nästan lika ljus som mig så hon bara skrek haha. Vi sprang och köpte ljusbrun färg och gjorde slingor på henne men hon tog ur färgen alldeles för tidigt och tog en jävla massa silvershampo vilket gjorde att slingorna inte syntes. Tabbe Linn ! hahah. Själv är jag kritvit på huvudet, and I love it ! 

När jag kom hem mådde jag inte bra alls. Jag mådde jätte illa och det bara snurrade i huvudet. Trodde att de var för att ja inte hade ätit men ja tryckte i mig en banan, vilket inte hjälpte alls. Mår lika dåigt idag, så är hemma från skolan och mina tabletter är slut. ;S

gårdagens outfit. + att jag hade mina underbara nya pumps :D


Earth hour ikväll !


gillar bilden !



.




Ikväll hoppas jag fan att ni släcker ner mellan 20.30  och 21.30 !!!! :D


Home, sweet home

Hemma i flickrummet nu igen. Va skönt !

Just gått igenom hela min gaderob här hittade massor som jag ska ta med mig till lägenheten :) . Shiet jag kommer i mina vita jeans igen :S De köpte jag i sjuan eller åttan. Herregud. Jag tynar ju bort :( 


kände att jag behövde ha bildbevis haha


Skulle lägga upp fler bilder på lite kläder men det keffar ju totallt så jag skiter i det ! ;S

Nästa helg blire UP ! Taggar som fan, genom att inte göra nått denna helgen.

Helgen efter det ska jag och Mandy vara modeller på bilmässan på Elmia. Mingla och fotas med bilarna osv i en super söt nurse kostym.
Mandy, you are great ! :*

@ Emmi i kulleby (?)hahah

Jag och Linn följde med Emmi hem i onsdags ! Ut på landet. Vi hade jätte kul Tog en lång skogspromenad. Tänk er mig, Stadstjej till 100% trippa runt flera meter efter de andra och få kvistar i ansiktet och klaga non stop. hahaha fy fan! Men det var ändå jävligt kul att komma ut :D
Första gången jag var i ett älgtorn, första gången jag satt i en traktor, och första gången jag klappade en tjur. x) . 



Vi tittade på skräckfilm, jag säger bara en sak: ALDRIG MER !!! Jag låg vaken hela natten förutom 3h som ja lyckades sova på. Jag låg svettig som en gris, ihop krypen under täcken och flåsade och skakade. Fy fan! Tack isak säger jag bara som lugnade ner mig.

Vi åt våfflor med :) Jaah, linn vad säger du? Ska vi gå i ide eller? hahaha fy fan !

Lyckad dag !

Måndag.

Sitter i min ostädade lägenhet och bara har det allmänt gött. Precis pratat i telefon med Isak. Vilket alltid är lika trevligt ! :)

Jag är sjukt trött, fnittrar hela tiden utan andledning.. ;S haha jobbigt jö ! Plugga måste jag göra med. Prov imorgon i arbetsmiljö. Men de är ju inte direkt ett svårt ämne så det går nog bra :)

Och hockeyn missar jag :O men har blivit lovad att få uppdateringar så de ordnar sig :)

Imorgon ska jag och Linn till Maxi. På onsdag ska vi följa med Emmi hem och springa i skogen :D Kul Kul !

You took my innocent away.,



Jag har bestämt mig för att lära känna min biologiska far. Det är ett stort steg mot framtiden och litet steg ifrån det förflutna.,
Allt ligger i mina händer nu. Jag bestämmer reglerna.

Solig dag :D

Redovisningen gick bra. Sedan skulle vi ju dansa med en del andra klasser. Jag var grymt nervös haha. Jag kan inte vals och bugg osv.. haha Men det var riktigt kul ! Man snackade med folk man inte brukar snacka med och som man inte ens har lagt märke till. Alla var super trevliga ! :D

Efter skolan så gick ja, Emma och Linn lite på stan. Jag köpte en korsett och lite smink.

Sedan gick jag och Linn ut och gick i solen. Vi gick till ett reservat. Mitt ute i skogen vandrade vi och vi hamnade i någon slags by utanför Vetlanda hahah tabbe ! När vi är på väg hem efter 2 h promenad så märker Linn att hon har tappat sina nycklar.. :S Fanns inte så mycket annat att göra än att springa samma runda igen och leta. Hon hittade dem som tur var. haha vilken dag :P .

Nu blir det inte data på ett tag. Jo kankse en stund imorgon men ska hem imon kväll för ska på begravning på fre. Så ska hem till mamma och det ska bli skönt! Jag längtar hem lite, har inte varit hemma på några veckor nu ju. Tar inte med mig datorn hem. Känns lite onödigt eftersom ja ska hem imorgon och sen begravning på fre, och på lördag ska jag umgås med marcus.e, sova hos mormor och morfar förmodligen.. Jag har inte tid för dator haha . De är tungt att bära på med :P höhö. klen(A)


Jobbiga måndagar

Benjamiin Bottoms otroliga liv var så otroligt stark ! Grymt bra film ! Värd att se !

Idag har jag mest skrivit på min uppsats om en konstnär ... ._. Jag är inte ens halvvägs och vi ska redovisa på ons. Damn  ! Imorgon får jag fan vara uppe hela natten tror ja ;(

Aldelles nyss så började det snurra i mitt huvud när jag stod upp och det blev svart för nån secund och så föll jag ihop på golvet ! :O Shiet? va fan var det om.. otäckt . Men sover riktigt dåligt nu för tiden .. och äter bra gör jag ju inte heller. Jag vill hem till mamma ;/ hahah jag klarar mig galant utan mamsen ! ehm? .. haha


Helg !

Kvällen igår var jätte kul !
Började med att Emma kom vid fem nån gång och vi fixade oss, drog till Linn och förfestade lite och tittade på melodifestivalen. haha , Vi gjorde allt för att inte ugglas skulle vinna så vi ringde typ 5 gånger var på vem som i stort sätt haha blev av en slump måns haha. Men ändå vinner operan :S vad fan är det om? Aja rätt bra PR för sverige om man tänker på hur hon ser ut men fy vad pinsamt bidrag. Ni har misslyckats igen svenska folket.

Sedan drog vi vidare till utposten.
Några bilder från kvällen:

Kvällens outfit


Sandra & Linn






Säger som becca: Hoppas på repris !

Om en timme ska jag träffa Mandy. Senare ikväll ska vi på bio. (: kul kul !

Måste plugga 40 ! :( Men det gör jag imon. Jag har verkligen tendens att skjuta upp det mesta.


XOXO


LASSE!! Var har du hörapparaten !?;O

Efter skolan tog jag en fika med Mandy. Mys, kul och träffa henne igen ! Den bruden är skön vill jag lova haha.
Efter det överraskade jag linnsan med ett besök. Fan vad rädd hon blev när jag öppnade dörren. x)

Usch helt yr i huvudet, Det jag fått i mig efter skolan idag är en cappucino och glass. Damn ! :S

Imon blir det fest för hela slanten ! Gött . :D På söndag blire bio, men ser ut som om ingen har pengar till de;O aja, jag tänker dra i alla fall :) geeh

Diskat 40 disk nu ;/ fy fan haha stolt att jag är klar dock ! haha

sova snart antar jag, mitt huvud dödar mig !

Mandy


vännen (:



Jag saknar denna mannen så otroligt mycket ! Maarcus vi måste umgås snart ! <33

.

minnen

Jag saknar våra tider ihop brudar! Vi hade sjuukt kul.
Vi har väl fortfarande det men vi träffas ju knappt längre ;S.
Så lägger ut lite minnen bilder för att påminna oss lite om
hur jävla sköna vi är ihop ! :D

Sandra och Jag hahahah detta måste ju vara i sexan eller nått?


Becca, jag och sandra 2006


jag, becca, sandra och Linn. -06
hahaha fy fan va små vi var !


Sandra och Jag naaaaaw ;D


Linn, jag och sandra HAHA fan va coola vi var i våra dunjackor ;)

Jag skulle nog vilja påstå att vi allihop har förändrats radikalt ! hahah 

puss på er tjejer :*


what if that was you, .

Hemma från skolan idag. Migrän ;S Har bara tre lektioner idag , så jag missar nog inte så mkt som tur är . 

onsdag kommer Fanny. Det var ett tag sen vi va och det ska bli skönt att prata ut om en del grejer för någon som varit med om ungefär detsamma. På onsdag har vi även studiedag ! Planerna är att sova lääängeee, sen möta fanny på stationen på eftermiddagen. As gött !


Jag och Fanny för ett par år sen .


Förövrigt så finns det bara 3 500 st tigrar kvar i världen ! Skärpning nu folk !  Bli tiger fadder :D höhö

Emmi och Nini

Igår kom Emma vid halv 4 nån gång. Vi tog cyklen till maxi och handlade lite.
Kom hem och lagade god mat med efterrätt. Fy Emma jag tror vi har ätit ihjäl oss hahaha usch! Jag lär inte äta på flera dagar haha x) Samtidigt kollade vi på Melodifestivalen.

Efter det så gick vi ner på stan en sväng. Skulle kolla om det var något folk ute. På hotellet var det 30+ fest...
Och annars var det bara massa raggare. Men jag Och Emma hade kul ändå !

Kom hem vid 2 elle rnågot och så gick vi och la oss. Grymt kul kväll ! :)



Emmi et moi



Cheers !


Lördags mys med Emmi

Vaknade vid åtta idag på morgonen men somnade snabbt om. Ställt klockan på 13 men vaknade vid 12 och käne attde inte var någon idé att somna om igen. Så hoppade in i duschen och satte på datorn. Har diskat all disk, så nu sitter jag här men händer som russin ! ;S haha .

Om 20 minuter kommer väl Emma :) Det blir förmodligen en lugn kväll med mat och melodifestivalen. Men vi ska ut och se om vi hittar någon fest sen så vi får se hur kvällen slutar :)



XOXO

Bilderna jag lovade :)

mina nya skor ;





:D

Ny bikini !

Var nyss inne på Tradera och skulle kolla lite. HIttade en jätte fin bikini som jag la ett bud på. Den var dyr dock. 500 kr. Jag tänkte att äh jag lär ju inte få den ändå så whatever?. men så skulle jag nog inte ha tänkt.. haha Det var bara en minut av budningen kvar och jaa, nu är den min. hahah .




Den är ju super söt ! Men om den är värd pengarna kan man ju fundera på haha.


Morgondagens planer:

skolan
tvätta
träna
duscha
datan

x) hell yeah !


PS. bild på skoran jag har köpt kommer imorgon ! :D, DS.


Vilket äventyr !

Ute i naturen kan allt hända! HAHAH
Igår var jag och Linn ute och gick. Vi bestämde oss för att gå upp mot ÖB och sedan vända men ville inte ta den gamla vanliga vägen utan gick mot skogen. Vi ville se de fina husen så vi tog en liten sväng om där innan vi bestämde oss för att gå in på en stig i skogen. När vi gått där ett tag märker vi att vi är bakom alla industrier ! haha vi började undra hur vi kom dit ? Alla industrier ligger ju jätte långt upp ! Så långt hade vi väl ändå inte gåttt, eller? Sabo tror jag det var, som var omringat av detta höga stängsel med taggtråd överst ! Runt hela stängslet på innersidan  gick en å. här var man inte välkommen, det märktes.. Vi ville inte in och virra i skogen igen så vi valde att gå längst med stängslet för att se om vi kom ut på någon väg. Vi var tvugna att passera stora sandhögar och en lång smal trång väg brevid med lera. Det var så litet att man var tvungen att hålla sig fast i stängslet. Det kändes som det var andra världskriget haha !
När vi kommer förbi det så märker vi att det inte alls går att komma ut härifrån ! Bakom oss var skog och framför oss vår ända väg ut. Stängslet var ju dock i vägen och ån men vi lyckades ändå som de proffs crimelals vi är att kolla över de jätte höga stängslet med taggtrådar ! :O , hoppa över bron och springa ut genom de stora grindarna mot friheten! Haha man kunde nästan höra hur hundarna skällde och strålkastarna letade efter oss. x)

Jaha var var vi nu då? Vi hade ingen aning men vi var i alla fall bland alla industrier. Och ÖB måste väl ligga här någonstans eller? TIllslut mötte vi en kvinna som var stört skön och bara skrattade åt oss medans hon förklarade vägen :P
Vilken känsla det var när man såg ÖB ! Dock var motorvägen emellan och vi var tvugna att springa över och egenom ett till lerfält innan vi var framma.
Jag säger bara en sak ! Vi tog den vanliga vägen hem... hahha VILKET ÄVENTYR!


Jag köpte ett par skitsnygga pumps igår ! Svarta, paljetter och spets på! MMooms !  :D

Idag ska jag nog sola, skönt ! Det var ett tag sen nu. JAG VILL HA SOMMAR



Och grattis till jonna som fyller år idag ! :D

tors, fre, lör, sön..

I torsdags köpte jag två böcker ! , En jätte snygg väska som jag velat ha länge, En svart ballongaktig kjol med hög midja och ett par jeanstaights . hm var det något mer? tror inte det. Nåväl jag hittade en jätte söt klänning för 500kr jag bara måste ha den ! Ska nog köpa den nu i veckan :D

I fredags så åkte jag hem till mamma Flickrummet såg ut som när jag lämnade det. Lila väggar och postrar på väggarna Dock är alla tokio hotel postrar nerplockade. Vi får väl se om jag sätter upp en i alla fall nån gång men det tvivlar jag på.

I lördags åkte jag på hockey i jönköping! Hv71 - Röggle. Det slutade 5-2 . Det var kuul !

Nu är det redan söndag igen och jag ska packa ihop mina grejer och åka hem till lägenheten igen. Usch har rätt mycket att stå i där hemma, tvätta, diska, dammsuga osv... JAG VILL INTE ! blöööö , .  Hinner inte göra det idag ändå .




RSS 2.0