Desto större kärlek, detso större smärta.

Sorry för att jag har varit lite off ett tag nu, men mitt internet på min dator funkar inte jag förstår inte riktigt varför :S för internet på andra datorer i huset funkar ;S .- någon som har nån aning om vad som hänt?? Nu sitter jag på min ´pappa´s dator.
Sen har jag inte mått så bra häller.. Vi var tvugna att avliva vår katt. Visst, vissa tycker kanske att det är rätt töntigt att gråta för en katt osv. men han var en familjemedlem och vi älskade honom väldigt mkt! Jag kankse borde säga älskar. Det är ju faktiskt så att kärleken behöver ju inte dö bara för att den man älskar dör. Kärleken övervinner allt som man brukar säga. När man förlorar någon känns det. Även om den man förlorar inte betydde något speciellt för en, så känns det på ett eller annat sätt. Tänk då att förlora någon man älskar så mycket att man inte kan förklara det , så mycket att man inte vet vart man ska ta sig till utan den. Usch, den smärtan skulle jag aldrig klara av ! Hoppas jag aldrig behöver känna sådan smärta heller. smärtan av att förlora Pelle min katt var stor nog. 

Pelle var speciell, och han kommer alltid finnas i mitt hjärta.  
När vi kom in till vetrinären var pelles ögon uppspärrade ! Han visste nog på något sätt vad som var på gång. mamma stannade utanför. hon ville inte se på när han lämnade vår värld. jag och min ´pappa´gick in.  Vetrinären hade inte bråttom utan han tog det lungt och lät mig ta förväl. 
Hur tar man farväl av någon? Vad ska man säga? Hur ska man beté sig? 


Pelle fick först en spruta som skulle få honom att somna. sen en som skulle få honom att somna in för gott. Jag hade honom i mina armar. Han började andas tyngre. Jag la min hand på hans hjärta ... Jag kunde känna hur det slutade att slå... 

Jag grät, men inte så mkt som jag trodde att jag skulle. När vi kom hem begravde vi honom. Vi tände ett ljus. 
När jag kom innanför dörren började jag ropa på honom. Jag letade efter honom under stolar, sängen och soffan. Men han var inte någonstans. Jag reagerade inte föräns på kvällen. Jag grät jätte mycket och smällde i mig en 200 grams choklad. ;S usch. 


I will always remember you !
4/2 -08 ,
16.40...,



image10


 

 

RSS 2.0