.,

yepp sjuk är jag allt ! Inte varit i skolan idag och det blir ingen skola på hela veckan. Idag på morgonen var Linn så otroligt snäll att hon var på apoteket och köpte halstabletter åt mig ! Så nu vill jag hem till mamma. Jobbit att ligga helt själv i lägenheten och ingen som tar hand om en. Så jag åker hem till ormaryd ikväll och stanna där tills vi åker på fredag. så jag har precis packat det jag ska ha med mig på fredag. Tror inte jag tar med mig datan hem så det här är sista inlägget på två veckor ! Ha det bäst

lite smått sjuk tror jag .,

Ligger i min säng i den mörka lägenheten nu. Har legat här sen skolan slutade. Har sån fruktansvärd huvudvärk och ont i halsen har jag också. Fan kan ju inte bli sjuk nu, lagom till Turkiet och allt. Jag och linn skulle ut och gå idag med men det fick vi ställa in. Måste gå till skolan! Kommer ligga efter jätte mycket sedan efter turkiet så jag kan missa mer! Ingen dans imon dock. Och ingen nästa vecka... även där lär jag ligga efter! Hm drott imon, damn! men som tur är blev konditionstestet framstjutet en vecka mihi! ;D skulle aldrig orka springa 3,5 km eller vad det nu är. Speciellt inte om huvudvärken inte gått över. Ska snart lägga mig och sova. Är fett trött !
 






Puss på alla trogna läsare


en del att se fram emot ,

Har precis kollat på idol. Har inte trean för tillfället så inget top model för mig ;S surt.. Innan idol var jag och Linn ute och tog en runda i vetlanda. powerwalk. Vi har bestämt att göra det varje dag nu hela nästa vecka! I alla fall måndag, tisdag och onsdag. På torsdag ska jag hem till ormaryd och sen på fredag drar jag till Turkiet! Det ska bli riktigt kul! Mina två bröder ska med och min äldstas sambo och barn ska med ! Det ska bli as kul! Men man börjar ju få lite panik efter att man lagt på sig lite ;S Det blir att träna varje dag nu hahah kommer nog inte hjälpa så mkt efter som att jag drar om en vecka men jag komemr nog känna mig snyggare i alla fall. Skulle behöva en bikini underdel med .. men det finns ju inte att köpa någonstans nu.

Imon ska jag till Hultsfred och festa med mina nya kamrater ! fun fun ! På lördag är det fest för min plastpappa som fyller 60. pretty old now haha .tyvärr blir det inte SPN för mig ;/ kan inte fatta att jag faktiskt missar årets största fest! Men det blir nog kul ändå ! Men det är fullt upp hela helgen för mig fan . ;D

ha det så gott underbara människor ! :*



måndag

snart kommer mamma och ska fixa lite i min lägenhet. Jag måste städa innan hon kommer så som det ser ut här haha
x) usch jag orkar inte ! sen ska jag nog gå ut och gå med linn o sen måste jag göra en läxa med . jobbig eftermiddag ;S .

imon så ska jag nog dra in till nässjö och dansa sen kankse sova hos mormor och morfar för att sedan på onsdag gå och hälsa på, på norråsaskolan (: Onsdag är det studiedag as gött. Jag och linn tänkte festa imon här i vetlanda men det går inga bussar eller tåg till nässjö sen ;S men vi får se ur det blir.

ensamt

det är riktigt ensamt här i min lilla etta. Sitter ju bara här och har tråkigt, och så blir man ledsen för man har inget annat att göra än att deppa och tänka på ledsama saker. Palla ! Jag vill ha kul vara glad och ha sällskap framför allt ! Funderar på att skaffa mig ett litet husdjur.. men vem ska ta hand om den? Jag är sämst på sådant och är ju i skolan hela dagarna. Men nått litet då? som en hamster eller mus eller nått? det vore väl mysigt att ha nått pälsigt att kela lite med och prata med.. det har jag saknat att ha sens min katt pelle dog.. Jag saknar honom.. Usch nu får jag sluta vara emo och skaffa mig nått litet att ta hand om ! Eller vad säger ni?

söndag, söndag, söndag..

En helt vanlig söndag.
Jag är så otroligt seg ! Har inte ens dratt upp rullgardinen idag. Måste städa lite med men det orkar jag inte .. inte än.. men snart.

Lördags kvällen

Filmen igår var jätte bra! Den får en verkligen att tänka efter. Vad håller vi på med egentligen!? Vi förstör jorden med allt skräp och alla avgaser ! Alla borde se filmen och sedan skärpa sig ! Vi kan inte fortsätta såhär ! Filmen innehöll även kärlek, spänning och humor. Allt helt enkelt ! Den kunde varit lite längre, även om den höll på i nästan två timmar, kändes det som om man satt där i en halvtimme. Jag rekomenderar filmen absolut ! 



Efter filmen visste vi inte riktigt vad vi skulle göra men vi drog runt lite till lite alla möjliga människor. Vi gick även in på puben och kollade läget. (; Men det var inget folk där så vi drog. Sen hamnade vi hos några sköna typer som vi följde med till hotellet ! Då hade Emma och Michaelas bror dragit hem men enligt mig och Michaela var natten ung. Vi stod i kön till hotellet och var fett nervösa men in kom vi i alla fall ;) maha Det var riktigt kul där inne vill jag lova ! När det var slut gick jag och Michaela runt på stan och hade så jävla roligt ! Svårt att förklara vad vi gjorde men vi snackade med en massa människor i alla fall. Vid 4 gick vi hem och la oss och sov.

Riktigt bra lördag !

Nu sitter jag och degar som man vanligtvis gör på söndagar.
Just nu är sängen, Tv:n och datan mina bästa vänner ! ;D


,

det sägs att ingen är perfekt men jag är villig att försöka !





lördag

precis tatt en dusch och snart ska jag ut och handla lite. Senare blir det som sagt bio. vet inte riktigt vad jag ska ha på mig än dock ;S och jag är inte så säker på att jag hittar till biografen :S hahah får ta och ringa LInn sen hon vet nog vart det ligger .  Vad som händer ikväll återstår att se. 

Myshelg

Sitter i min lägenhet i Vetlanda och dricker en kopp te. Riktigt mysigt och skönt att ta det lite lungt efter att ha festat i stort sätt varje helg ett bra tag nu. Jag börjar bli sjuk med ;S Har ont i halsen, är tept i näsan och har sprängande huvudvärk.. Så jag trycker i mig ipren styp i kvarten .

Imorgon eftermiddag ska jag på bio , WALL*E , med Emma och Michaela som är två av mina nya klasskamrater ! Michaelas bror ska med också .
Kommer bli skoj !


puss på er :*



More than a pretty face

She's the girl that men not can take their eyes off, the girl they scream after.

She wants them to see her beautiful soul and not just a pretty face.




VMA - mtv video music arwards !

jag gick upp klockan halv 2 den dagen för att inte missa en sekund av galan ! Den höll på ända till klockan halv 6 och då tyckte jag att det var onödigt att gå och lägga sig och sova , jag skulle ju ändå till skolan :P haha . men det var det värt ! Britney invigde galan och hon såg fantastisk ut ! Hon vann alla tre priser hon var nominerad till inclusive det största man kan vinna: årets musikvideo ! Tokio Hotel var där emd och de vann bästa nykomliga artist ! :D bra jobbat, dock är jag lite sur för att de ägnar hela sin tid åt usa nu mera.

Jag är så glad över Britney! She's back !


INTERNET !

Nu har min underbara mamma varit i jönköping och köpt mobilt bredband till mig ! as gött ! så nu hoppas vi på att jag blir mer aktiv (; haha .
Fått ordning på mig lägenhet och allt är så jävla bra ! Mamma ville att jag skulle plocka iordning lite men tror hon att jag orkar det? Usch jag har engelska läxa till imon med . . äh det gör jag sen .


Grattis till Tom och Bill ! <3

idag fyller min babe år och hans tvillingbror ! puss på dom och grattis ! Är hemma idag och firar lite (; snart drar jag tillbaka till nässjö.




jag har bestämt mig för att leva sundare! Jag har gått upp sens jag blev vegiterian som sagt. så nu ska jag gå ner i vikt ! men denna gången på ett hälsosamt sätt. jag gör det inte för att jag ska vara "smal" som i tidningar fuck that! jag gör det för att må bättre själv sen skiter jag fullständigt i vad andra säger och tycker. det är för min egen skull ingen annans ! sådet så. Ska inte äta sötsaker ! Så fråga ALDRIG om jag vill ha godis från eran godis påse osv . hjälp mig nu folk (; haha måste börja träna igen! börjar bli stel har inte dansat på hela sommaren, innan va jag as vig. Har problem med min fot kan knappt gå ibland ;S så ja kan typ inte träna .. sug min kuk! ska kolla upp de så jag kan börja träna.


JAG SAKNAR MAYA !

puss på folket ! :*

RSS 2.0