segt internet

Hemskt ledsen att jag inte bloggat! Ska börja igen så fort mitt Internet inte är så segt.. haha alltså om några dagar, i början av nästa månad. det tar tuusen år att ladda upp en bild! Och vad tråkigt det skulle bli att läsa min blogg utan bilder.. nej ni får vänta.. :/

EARTH HOUR ! 20.30 - 21.30

Nu ska jag snart iväg in till stan en sväng under Earth Hour. Vad är det att sitta hemma i mörkret. Det är förmodligen massa underhållning inne i stan.

Jag hoppas verkligen ni släcker ner allt där hemma nu!! Jag tycker personligen att folk som inte gör det är väldigt själviska samt pantade! Oj vad jobbigt att vara utan tv och datan i en timme! Släck ner allt nu gott folk! Visa att ni bryr er om vår värld! Visa att ni tänker på framtiden och gör som rästen av världen! :)



Skriver mer om dagen och gårdagen när ja kommer tillbaka och lamporna tänds igen!

Puss

Nya inköp

Gina tricot kväll. Köpte det jag sa att jag skulle köpa haha





Även ett snyggt skärp och det enda blommiga plagget i min gaderob! haha




Tisdag- en annorlunda Nina

Bilden var chill. Jag och Emma sprang runt och filmade videoklipp och var sköna. Vi sa att det var konst (; och det gick hem! Haha

Sen gick vi ner på stan med Linn.

Åt på resturang



Gick lite i affärer sen fick Emma och Linn Den "underbara" Idén att vi skulle gå in på gina tricot och de skulle få välja outfits som ja skulle prova. Kläder jag aldrig själv skulle titta åt. De ville visa mig att jag inte behöver klä mig sexigt för att vara fin utan att jag faktiskt är väldigt söt i andra sortes kläder.

Jag är väldigt Wah Wah Wohm när jag klär mig. Tycker om att visa formerna och gärna ett skärp i midjan. Detta ville de få bort och de gav mig ej tajta kläder och ja sa hela tiden det hade varit snyggt med ett skärp i midjan hahah. Alla skrattade! Det blev lite av en grej under allt provande (;

Reslutatet blev massa med blommiga plagg, diadem med blomma, inte mycket till uringning, lite längre tunikor..ja sånt ja aldrig skulle titta åt helt enkelt.

Jag kan erkänna att jag blev söt. Mer girlfreind material. Hahah ! Jag blev helt plötsligt den tjejen du tar hem och visar upp! Jag bara skrattade när ja tog på mig alla dessa outfits! Detta ÄR verkligen inte JAG! Men ja kan erkänna att mycket av de de valde ut var väldigt fint. Något jag nu mera kan tänka mig att använda... Detta öppnade mina ögon!



Jeans jackan blev lite av Emmas favorit. hon sa hela tiden: Jeansjackan kan du ha till det här med :O Det funkar ju till allt! Hahah! Sant.


Oseriös pose av mig ja! hahah. Den rosa jackan som hänger bakom mig ska jag köpa. den va skitsnygg och jag kan lätt bära den lite porrigt med (; Men då blir inte E och L så glada, hahah!




Funderar på att köpa detta..



Tisdagens look:







Skillnad va? ;)

Vad tycker ni? Kanske borde man köra lite mer på det söta ibland?

I'll try to help her



Idag har jag mest sovit och tagit det lugnt. Imorgon har vi krokir på bilden. Två hockeykillar ska stå modeller håhååh. ;D Ingen samhäll imon heller. Riktigt gött att sluta runt 14. På eftremiddagen ska jag städa. Det behövs vill jag lova. Skulle gjort det idag men inte blivit något av de. Hah.. 


 

Blek är man :(. Dax att sola snart! Nu ska jag hoppa in i duschen och behöver nog smörja in mig lite i brun utan sol... äh får se om jag pallar! Hahah


Ingen utväxt!



Igår , Lördag, vaknade jag alldeles för sent! Det märks att jag inte kan sova nu för tiden. För när ja väl sover kan ja sova hur länge som hälst!



Jag och linn sprang och köpte hårfärg. Blonda slingor i hennes hår och min utväxt är borta! Perfekt! :D

Sen åkte vi till Anders med Max och hans böna. Hon var super trevlig! Vi lagade mat och tog igen allt vi missat. Massa kul snack!



Sen åkte vi förbi en fest, inte super kul så vi gick hem åt varsina håll. Väl hemma satte jag mig och tittade på New moon.



Nej den var inte så bra. Dock var varulven jacob eller vad han heter jääävliiigtttt het!

Sen somnade jag. Idag har ja kännt mig lite illamående. Nej jag drack inte igår! Ont i huvvet har ja med.. rädd att migränen börjar komma.


Fredagsmys

Kom hit och mys med mig. lite små tristt att vara helt själv en fredag kväll,


We are all mad


Min nya t-shirt. We are all mad. Positiva Nina ;D

Trött idag i skolan. När jag kom hem diskade jag. När klockan var efter 18 kom jga på att jag glömt försäljning och service boken i skolan!! Och vi har prov på hela boken på måndag :(



Jag har lagat mat ikväll. Egna klyftpotatis, några cornbitar och tsatsiki till. Gott!



Ikväll blir det lets dance, någon film kanske och nån serie. Får se lite. Kommer nog sova rätt tidigt fört att vara mig ändå tror ja. Imorgon har jag fullt upp med roliag saker dock! :)

Chilliv



Igår skrev jag mest på min uppsats inte så jätte händelserikt.

Dansdagen var kul dock! Tycker om sånt där för man pratar med folk man normalt sätt inte pratar med.

Idag började jag halv 1. Rätt chill. Hade spökboll hela idrotten och halva tiden satt vi och snackade körkort osv. Haha!



Linn kom hem idag, hon har varit utomlands. Kul att få höra allt och oj va mycket man måste prata med henne om.. :D

Nu sitter jag och surar över att jag inte kan se hockeyn ikväll! Men istället för att sura själv tänker ja gå till ramona och chilla lite. Ringa mamma om vad de står stup i kvarten hahha lär jag ju göra om man säger så ;)



mycket i skolan nu :(

Utvilad!
Dagen började med Nationella skrivdelen i Svenska B. Det gick bra enligt mig :)



Skulle börjat på min uppsats som ska vara inne innan 24 imon men självklart har inte min data word!!!! Det kostar att ladda ner så har försökt fixa open skit office! Som självklart tar flera timmaa! VA TRÖTT JAG BLIR!



Jag som hade tänkt och ta en promenad ikväll....lär jag ju inte hinna! Men fan jag tar mig tid.



Imorgon är det dansdag! Blir kul om man inte behöver föra. Hoppas killarna kan danserna iår!

bråttom bråttom !



Slutade vid 14.00 på måndagen. As gött! Gick hem chillade lite. Skulle till Nässjö med tio i 4 tåget så vid halv 4 ungefär tänkte ja att ja kan la börja gå lite sakta till stationen.



Men då kom ja på att jag glömt papprena till Kursprovet vi hade idag! Fan! Jag gick jätte fort till skolan och sprang nästan ner till stan för att precis hinna med tåget. Vilken tur jag hade! Hahha.



Sen åkte jag till tandläkaren. Det gick jätte fort. Sedan åkte jag till mormor och morfar, fick lite mat sen satt jag mest och pratade med mormor.

Åkte hem kvart över 7 till Vetlanda och höll på att somna på tåget flera gånger! Var super trött. Hade sovit 3h den natten. Men konstigt nog vakande jag måndagsmorgonen och var super pigg i ögonen. Men de va som en hyper känsla för i mitt huvud var det helt suddigt.



Så jag gick och la mig när jag kom hem vid 20.00. Somnade bara en timme därefter och vakande klockan 23 av att V ringde. Sjukt obehaglig känsla att vakna och tro attdet var larmet som gick men de var fortfarande mörkt jag förstod ingenting hahah.


Evelinas 18års fest

kvällens outfit







Kvällen var toppen! Träffade massa gamla vänner och även några nya. Oväntat nog kom även några Vetlanda kompisar! Riktigt lyckad kväll!

För er som undrar.... ja, kavajen flög la av nån gång under kvällen haha precis som ja tippade. Blir lätt så efter en flaska vin.

Lördag, hemma hos mamma



Igår myste jag med mamma och tittade på lets dance.

Idag steg ja upp tidigt och åkte in en sväng till jönköping.

Nu sitter ja nyduschad och ska snart börja fixa mig till kvällen.

Det blir 18års fest för evelina :D

Återkommer med bilder på min poutfit osv. :)

Ha en trevlig lördagkväll!

torsdag, hemska mensvärk!


Ej löshår i.

Har aldrig varit med om någon liknande mensvärk i hela mitt liv! Det var fan det värsta! Jag kände mig jätte yr, hade spyan i halsen och hade så sjukt ont i undremagen och neder ryggen! Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. FYFAN! Killar, tacka gud att ni itne behöver uppleva det.



Fick inte i mig någon mat men började känna mig bättre innan idrotten sen. Då skulle vi öva till 'dansdagen' i skolan på onsdag. Då vi får dansa med killar på skolan. Vi ska dansa med ettorna haha.


Kletat på lypsyl ser konstigt ut. Och nej jag går verkligen itne runt emd vita läppar!! haha fy fan.

Jag och Emma greppade tag i varandra sen dansade vi vals, bugg och foxstrot till Arvingarna. GRYMT! Fy fan va kul vi hade! Man blev sjukt sugen på sommar och ekbacken.

På eftermiddagen gick jag lite på stan och packade sedan ner massa jag skulle ha med mig hem!



Har gjort en sån tabbe med mitt hår! La i silver schampo för mitt löshår har alltid varit mörkare än mitt riktiga hår. Så ville ha det lite ljusare. Men fan va det drar åt sig schampot. Hade inte alls i det länge men ändå blev de en jätte kall nyans. Nästan lite grått... USCH va fult!! Vill inte ha grått/vitt hår utan blont men ljusblont! Det är så sjukt svårt att få en snygg blond hårfärg. Antingen är de för mörkt eller för ljust.

Mitt riktiga hår blev vitt... hm. Ja vet itne hur ja ska göra nu men ja struntar i att bry mig! Ska ändå köpa nytt löshår snart.


Bilder på hur jag såg ut i Stockholm





STOCKHOLM 4/5 -10

Torsdag morgon åkte hela programlaget till Stockholm. Självklart är jag dum och glömmer mina åksjuketabletter! Jag som är så otroligt åksjuk... Jobbig resa upp. Stannade och åt mat men den fick vi stressa i oss på en kvart! Äta resturang mat på en kvart, hm?



Sedan åkte vi till rikstaden och fick prata med ett ledarmot i moderaterna. Riktigt intressant och hon var störtskön men jag tyckte inte om att hon försökte påverka vårat val! Det var fel.



Innan rundturen satte igång var jag tvungen att springa. Skulle iväg på intervju hos en av sveriges kläddesigners. Ida Sjöstedt. Så jag fick inte se så mycket. Fick springa runt ute utan jacka för att komma till gaderoben osv.. himlans liv. Sen stod ja där ute mitt på gatan och hade ingen aning om vart ja skulle gå! Haha.

Frågade runt lite så tillslut hamnade jag rätt. När ja skulle köpa biljett till tunnelbanan så frågade han som satt där hur gammal jag var och hur mycket ja vägde. Jag fattade ingenting. Ska man behöva veta min vikt för att veta hur mycket jag ska betala? Hahah sedan sa han: snygga tjejer som du ska inte behöva betala så blinkade han. Han vill nog bara helt enkelt veta hur mycket jag vägde...... weird!

Han sa attndet skulle bli billigare om ja gick till pressbyrån så jag gjorde det. Hon i kassan trodde jag var över 25 så hade jag inte protesterat hade jdet blivit dyrare än vad det skulle vara för mig. Hahah va fan? Jag får ofta höra det. jag förstår inte riktigt jag är så himla kort.. men det måste vara nått med hur jag sminkar mig.

Hittade rätt men hoppade av en station för tidigt. Fick hoppa på igen sen kom ja rätt. Hittade till huset också. Herregud vad jag kände mig vilsen i Stockholm! haha!


Ida Sjöstedt

Intervjun gick rätt bra tycker jag. Mådde inte så bra den dagen och var rätt negativ efteråt så ja kände på mig att det inte gick bra men det gjorde det nog. Hon var trevlig och hon tyckte nog jag var det med.

Sen skulle jag ta mig tillbaka också. Det fixade jag ju. Ringde mina vänner som försökte hitta dramaten. Fick ringa några andra i klassen. De var super gulliga och kom och mötte upp mig och tillsammans letade vi upp dramaten. Tiden rann iväg! Jag hann inte byta om som planerat.

Sen skulle vi gå från dramaten till unga dramaten. Där fick vi vänta i evigheter på att det skulle börja. Teatern var rätt bra. Lite lustig bara.

Jag hade inte ätit nånting utöver det på förmiddagen så jag hängde med några klasskamrater och åt efteråt. Sen till vandrarhemmet vi bodde på. 

Rätt skabbigt. Fin frukost dock, det hade jag itne förväntat mig. Jag, Linn och Emma hade jätte kul och var nog liiite för högljudda haha. Men bara lite ;) 



WHYRED

Nästa morgon delade inriktningarna på sig och vi Mode & Design elever åkte till WHYRED och träffade Roland Hjort. Det var grymt! Vi fick se hur de jobbar och även kika på skisserna till våren 20011 höhö ;). 
Lärde mig mycket och jag kände verkligen att hit ska jag om inte längre! 

Sen lämnade jag mina kära vänner och tog tunnelbanan till centralstationen och tog sedan tåget till Göteborg... 

Hela stockholmsresan för min del kändes så stressig! Hann knappt äta liksom. man hann inte heller ens tänka tanken att man faktiskt var i Stockholm. resan får ett minus från min sida.

 

Tisdag. Bra dag!



Gick sådär på provet. Det var svårt, kanske beror på att man inte pluggat speciellt mycket. Haha, då får man skylla sig själv!

Jag och Emma har fått heders uppdraget att göra nån fräck bild som man kan hänga matsedlarna på i skolan.
Vi har en idé som förhoppningsvis kommer bli grym. Vår bildlärare tyckte det lät super. Men han varnbade oss lite. visst mat sägs vara sensuellt och det tänker vi spela på. Men han sa att det finns en risk att det blir för sexigt. Att det går över den fina gränsen. Men han tyckte absolut att vi skulle våga sticka ut hakan och chansa. Ni får itne veta hur det ska se ut förens det är klart ;)



Efter skolan gick jag och Ramona till underbara Maxi och handlade. Sen gick vi hem till henne där vi har hängt hela kvällen samt ätit ihjäl oss. Rätt gött ;)

Vi hade trevligt och snackade väldigt mycket.




Viktiga ord
Något som vi pratade om var att man aldrig ska se ner på någon! Oavsätt om man är jätte snygg eller begåvad ska man ALDRIG se ner på andra människor! Man ska inte tro att man är störst, bäst och vackrast! Det är så sjukt avtändande när människor tror de.
Visst jantelagen, 'man ska itne tro att man är nått' är ju fel i många lägen men att ha den där överklass 'jag är bättre än er' attityder går fet bort!
Dock är det viktigt att man har vassa armbågar och kan verkligen stå upp för sig själv och vara sig själv utan att ta någon skit från andra om man ska komma någonstans i livet! och för att man framför allt ska må bra i längden.
Men man ska inte sväva i luften. Viktigt att ha fötterna på jorden!

Både jag och Ramona har fått leva livets hårda skola även fast vi är rätt unga så har vi varit med om en hel del. Vi har lärt oss det här. Att vara stark och ha attityd utan att trampa på människor! Alla borde ta sig en tankeställare och se till att de inte är en utav dem som ser ner på annat folk.
 

Dagens make-up: Inte speciellt mycket mascara, Ljusa bruna ögonskuggor samt en blå/lila färg i ögongloben och ut mot kanterna. Vit skugga precis under ögonbrynen. Maken i övrigt är neutral. Lite små rosa skimmer på kinderna i och för sig. Använt mig av 'glossy nude' isadora läppstift.

TIPS: Blå/lila ögonskuggor får bruna ögon att framhävas. Det är itne snyggt på någon med blå ögon dock. Ni med blå ögon borde använda mycket bruna nyanser, då framhävs era ögon.

Efteråt på väg hem stannade två grabbar så hängde med dom lite i bilen, trevligt som fan. Ja, jag 'känner' dem och nej,  det var inga volvoraggare haha!

Nu sitter jag hemma och chillar mest. Studiedag imorgon. Klockan 13.00 ska jag till sjukhuset igen. Får jag itne glömma. Usch jag vill inte :(


Stulen identitet!

Jaha nu har nån brud snott mina bilder igen och inte bara det utan utgett sig för att vara mig. Alltså tagit min identitet! Detta sker säkert oftare bara att man inte har koll på alla hemsidor. Detta gör mig så sjukt FÖRBANNAD!

Nån man som addade min msn och sa är inte detta Nina från Hotzone?
Neeeej, vad är det? det använder inte jag mig av?

Grejen är den att det finns bara en som heter Nina Norss i Sverige, och det är jag! Hur dum är denna korkade människa och ger ut min faktiska msn till folk!? Om de nu ska lotsas vara någon annan så kan de la fixa en fejk msn eller nått så inte killarna de snackar med kommer på dom... HJÄRNA EFTERLYSES!

Denna man blev väl självklart lite besviken när ja inte var intresserad av att snacka..
Jag förstår mig inte på folk!! Förmodligen var detta en brud men sjukt låg självkänsla. Man undrar ju hur hon ser ut om hon är tvungen att sno bilder från någon annan och lotsas vara någon annan!?

Jag blev såklart medlem nu på Hotzone för att se vad det för sida och för att försöka hitta psykobruden. Visade sig vara en sida som funkar precis som Lunarstorm fast för äldre. Rätt B, ja!





Måndag, borde försöka stressa ner..



Hej på er kära läsare!

Helgen har varit så sjukt stressig med både bra och dåliga stunder. Jag kommer skriva ett separat inlägg om Stockholm och Göteborgs resan senare.


Dagens outfit: ljusa jeans, vitt tunt linne med virkade detaljer samt en svart kavaj som jag köpte i Göteborg.

Idag har varit en rätt chill dag i skolan. Först tittade vi på en jävligt trist film från renässansen tiden på svenskan.. Men ändå rätt gött att bara sitta och inte behöva anstränga hjärnan speciellt mycket.


Dagen make-up: Ljusa bruna skuggor på ögonlocken, Lätta drag med mascaran, mer mascara (alltså längre fransar) på utkanterna av fransraden, ljus rosa rough samt ett mörkrosa/ljusrött läppstift.



På engelskan fick ja reda på att det finns skrivuppgifter jag inte gjort. Som jag alltså ska göra. Usch, jag har redan skolångest nu blev den ju värre! Inte världens svåraste uppgifter men det gäller ju att hitta tid till dem! Det är så mycket annat nu med i skolan.



Slutade halv 3, och nu tar jag det mest lugnt innan jag måste börja med att plugga inför provet imon. Jag börjar då alltid dagen innan med grejer. När ska jag lära mig?

Ska även skriva klart uppsatsen som ja skickas in innan klockan 00.00 ikväll.



Som ni hör är jag lite små busy. Ska väl se till att få i mig nått att äta med. Viktigt! Egentligen borde jag springa och handla, har ingen frukost hemma alls. Men jag hinner inte och orkar inte.

Dock är det riktigt härligt väder ute! Solen skiner och lite vårkänslor börjar krypa fram i kroppen :D

Puss tills vidare :)

Art

Du finns på andra sidan av jordklotet,
Samma himmel, samma stjärnor.

Du måste förstå,

Jag vill inte ha dina frågor!
Jag vill ha dina svar!



Maybe we will meet in another world, another time and place.
2010 , A4


busy wednesday

Idag har jag gjort mycket vettigt!

Gick ut en runda med Ramona. Trevligt och bra för hälsan och kroppen.

Duschat, rakat mig och smörjt in mig med en gnutta brun utan sol.

Nopprat mina ögonbryn.



Fixat mina naglar, blev fail men det får duga.

Fixat allt till intervjun imon.

Valt kläder och packat! är lite ( som jag alltid är när ja ska åka någonstans ) orolig över att ja glömt packa ner nått!



Kommer bli jobbigt till Göteborg att inte ha mer än en liten handväska med sig. Jag som ska sova över där. Hm.. Hoppas ja får med mig det jag behöver.

Upp tidigt imon för att fixa sig och för att packa det sista som man faktiskt behöver på morgonen.

Jag är taggad till Stockholm och Göteborg !



Väldigt simpel sminkning idag! Ljus ögonskugga, ett väldigt lätt drag med mascaran, lite färg på kinderna och lypsyl på läpparna. orkade inte mer än så idag. Håret bara lät jag va! 
 
Jag hoppas på en kanon helg!
Puss !

ain’t paradice

She was a young girl in pursuit of gore and fame
She would do anything she could to feel the flame

When everybody knew your move and the things you play
She finally made all her dreams come true and then she screamed

Oh No this ain’t paradice



Uttråkad!!

Oj vad sent jag vaknade! Haha. Skönt att sova men kände mig ändå inte utvilad.

Det är blå fin himmel ute. Kanske ska man ta en promenad? hm...

Ut måste jag i alla fall, här kan jag ju inte sitta ;O.






Han stoppade om sin lillasyster,
Kysste det sköra barnet på kinden och viskade;
Jag kommer alltid stå vid din sida..



.


TRÖTT

Struntar i bilden imorgon. Känns rätt onödigt.



Nu ska jag ta och sova men hoppas på att få prata lite i telefon först :)

Godnatt gott folk!



Måndags looken och veckans planer



Imorgon har jag bara tre timmars bild inget mer. Får se om jag drar dit.

Jag och Linn ska även sätta oss ner och söka boende på riktigt i Stockholm under våra 7 veckor praktik där uppe.



På onsdag kan ja lika gärna sova, tycker verkligen inte om onsdagar. Visst det är korta skoldagar men sämsta ämnerna!



På torsdag drar hela pogramlaget till Stockholm. Vi ska bland annat på studiebesök på rikstaden, gå på teater och mode eleverna ska till Roland Hjort. Kommer bli grymt!

Jag ska på intervju hos Ida Sjöstedt, även det en framgångsrik kläddesigner.
Ska ha med mig mitt portfolio. Lite små nervös är jag allt. Men mest för att ja inte kommer hitta själv i tunnelbanan! haha..



På fredagen ska vi på massa grejer men jag åker tidigare än de andra. Då bär det av till Göteborg. Tokio Hotel spelar på kvällen. Nej jag tycker inte de är bra. Men de är en upplevelse för att ja har varit ett så stort fan av dem en gång i tiden ... ;S haha!


Jag hatar mina enorma höfter!

Sover över i göteborg och åker hem till mamma klockan 16 på lördagen.

Kommer bli kanon! Många timmar på tåg och buss dock.

Lördagen,alldeles för galen kväll för att ens egentligen nämna


Bilderna är från hur jag såg ut. (Kjolen ser blå ut men är lila!)

Inställda tåg så mamma och platsfar körde mig hem till lägenheten.

Började fixa mig rätt snart efter att jag kommit hem.



Sen kom Becca, :D Riktigt kul att ha henne på besök!

Vi gick sedan till Linn och jag började dricka ur den där vinflaskan,
oj oj den där vinflaskan ställde till det för mig ;( haha



Efter det åkte vi till Simon. Där var det riktigt kul faktiskt.

Sen ner till stan och jag och becca gick in på hotellet. Riktigt dålig musik, så jag gick till Linn och Robert.



Inte jätte kul kväll men den var stundtals rolig .

Mycket som mest är suddigt. Har inte direkt några super klara minnen. Kvällen var ej värd fyllan!




Mer får ni inte veta, hihhhihi


Snodde bilden från Becca (; Linn, Becca och jag


Fredagen

Jag åkte hem till "kära" Nässjö efter skolan och gick en lång stund på stan.



Letade present till mamma. Ringde min bror som inte skulle komma. Vi bestämde att köpa nått ihop men jag fick göra jobbet haha. Men så brukar det la vara? kvinnogöra hahah



Hittade i alla fall en riktigt snygg partytopp! och ett super fint halsband. Hon blev jätte glad :)



Det var riktigt god mat mamma hade gjort! Två olika pajer. En med broccoli, kantareller och hasselnötter mmmhhh! Och en med massa smakrika ostar. Till det en grekisk sallad med 3 olika sorters sallads blad, feta ost, oljer osv.. Riktigt gott!

Till efterrätt, en chokladtårta med choklad mousse och rivek choklad över. Oherregud snacka om att få en orgasm av att ta en tugga haha !


Hej måndag.

Tror att jag fortfarande är bakis..... haha damn. Många skratt idag när man gått igenom vad som egentligen skedde. Allt är lite tydligare nu.



Handlade mat för första gången på riktigt länge idag. Och lagade mat.. inget avancerat kanske (A) men jag är stolt haha! Levt på mackor allt för länge nu.


haha blåsfisken (;


RSS 2.0