Fredags mys

Mys hos Linn. Hon, jag och Emma har tittat på idol tagit några glas vin och ätit årets första lussebulle!

Vi dunkar musik och dansar runt. Blir ingen fest ikväll för våran del men vi ska ut och kolla läget i alla fall.
Max och Gustaf kom precis förbi. Gustaf som varit i USA i 3 månader var saknad. :)


Ha en bra helg era busfrön!

Växjö med tjejerna

Just nu sitter jag i Växjö på ett internat. Jag, Becca och Linn är och hälsar på Evelina!

Igårkväll när vi anlände lagade vi mat och tittade på Idol. Det blev en tidig men mysig kväll!

Idag gick vi upp tidigt. Evelina spelar fotbollscup. Vi andra gick ner till stan, satte oss på ett fik och åt frukost. sedan gick vi på stan. Hittade massor! Men har inga pengar just nu så får vänta till studiebidraget kommer.

Vi har även tittat och hejjat på Evelina i några timmar. Sedan tröttnade vi och gick tillbaka till skolan.

Nu väntar vi på ett par grabbar. När Evelina anländer så ska vi förmodligen fixa oss och sedan festa.

Imorgon åker vi hem vid 12.00.
Värd helg!



heh?


Grattis till Linn, 17 år! <3

Min bästa vän Linn  :)


Det har hänt mycket på sista tiden! tex så drog jag, Max och Linn ut på en shopping roadtrip för en vecka sen. Riktigt kul! Anders rum är nu mera klar renoverat så jag och Linn sov över där hos våran vän i onsdags :) . MYYS.

Vi har även festat en del på sista tiden. Linn fyller år imorgon, tisdag. GRATTIS till henne! Så i lördags firades hon av  mig och Emma som hade bakat cupcakes, mycket goda vill jag lova! Vi gav henne en värdefull present, som hon blev mycket glad av ;) . Vi är nog världens bästa vänner hahah!
Förfesten var super kul! Sen åkte vi med max och filip  till mejers 18års fest. Jag skulle vilja säga att den dög. Var kul till och från. Men vi gick rätt snart därifrån.
Det var inte meningen att jag skulle dricka egentligen men när Emma drar fram en flaska rött så kunde jag inte motstå. haha! Bilder på mig från festen, Ej i nyktert tillstånd!







Hörs snart :*

Torsdags kväll

jaha nu lipar han och skriker efter pappa! duger inte jag :O hahaha. Jag försöker förklara för honom att pappa är på hockey(FUSK!) men han slutar inte gråta ändå.

Min bror har ingen tv så jag missar både mammas pojkar och inlåst ikväll ! ;/


Lillkillen :)

Inatt sover jag hos mormor och morfar. Så kör de mig till vetlanda på morgonen. As gött!

denna veckan går jag på cambridge kuren. Det innebär att jag dricker tre drycker om dagen och massor av vatten! Inget mer än så.. Känner mig rätt svag och har ingen energi. På idrotten idag så fick jag jätte ont i hjärtat! Men men .. det är bara denna veckan ut sen ska jag börja äta lite smått igen :) Nu har jag gått ner runt 3 kilo.


barnvakt

Nu sitter jag och är barnvakt åt min lille brorson Melvin! han ligge roch sover så jag slipper... nej nu vaknade han visst ! Fan då måste jag anstränga mig :( hahaha !

hm.. skriver snart ;)

Happy Halloween

Jag var utklädd till naughty nurse ;)

Kvällen var kul! Började på en fest med inte så jätte många människor. Evelina från Nässjö kom en sväng :). På vägen hem ifrån den festen var vi lagom glada hah jag och Linn knackade på ett hus och sa Bus eller Alkohol! haha. Ett hårdrocks par som såg precis lika dana ut öppnadeoch tyckte att vi var sköna. Vi sa att även godis gick bra hahah så de gick och hämtade ett gäng dumle till oss. Så fort Evelina fick höra ordet godis flög hon ut från buskarna, där hon hade gömt sig. hahah!


Använde inte strumpebandet..

Sen gick vi hem till mig en sväng och piffade till oss. På vägen ut snubblar jag i trappan, gör kullebyttor och försöker få tag i räcket! När de var ett trappsteg kvar så fick jag tag i räcket och där hängde jag och kämpade för mitt liv! HAHAHAH Jag hade fan betalat för att få se det! Jag hade riktigt ont dagen efter! Har massor av blåmärken över hela benen nu haha



Sen gick vi till speedway banan där ne vän hade hyrt en lokal. Det roliga var faktiskt när vi bara var 4/5 pers kvar! :P




Hur var eran halloween? :)


.


RSS 2.0