hej då för ett tag

nu är det bara en dag kvar av jobbet ! Kommer sakna att träffa frida varje dag och att få se det ögongodis jag spanat in also varje dag, haha (; men jag överlever . ;P

har precis duschat och packat lite till sävsjö festivalen som är imon och lördag ! Ska bli riktigt kul! Det var förra året på sävsjö festivalen som jag och bellan var för första gången! och det va första gången jag träffade maya as well . :D Vi ska tälta 5 tjejer i ett 3 manna tält. men äh det är bara mysigt ! ;D

På måndag bär det av till oskarshamn med Linn, bev, och förhoppningsvis bca ! Vi var där förra året men då va fanny med och vi hade så jävla kul! haha , skillnaden från förra året är att vi ska ut och segla nu istället för att bara bo på båten i en vecka. Vi ska till öland osv.Två killar som vi träffade där sist ska segla åt oss. :)   
när jag kommer hem händer nått som jag längtar till men mer info om det senare (; hehe

puss på folket !:* I know you will miss me (;




Kärlek övervinner allt

Nu har jag äntligen lyckats få några bilder från bröllopet ! :


bror Robin och plastpappa Roland


bror Robin och faster Kerstin


Robin och Jag





sorry för den dåliga kvalitén

lång, solig dag


bilden är skabb !

sitter här i min underbara trekronor t-shirt och är riktigt trött efter att ha varit uppe sen kvart i 6 idag på monnen. ska nog sova snart tror jag. Kanske ska till Movänta camping imorgon och sola och bada osv. så måste kolla tåg tider dit ut nu.  Festa nu massor åt mig som är trött och inte orkar även om det hade varit kul ! (;

.........

fredag den 15 så kommer någon jag inte träffat på hur länge som hälst, och som jag bara träffat 2 gånger innan vad jag kan minnas. Och det har stått i ett horoskop att det är min turdag den dagen. Jag är nervös och jag är inte säker på om jag verkligen vill att denna människa kommer. Jag är inte heller säker på om jag vill att denna människa ska vara en del av mitt liv.. 


you use to look the other way
you cape youre fingers crossed
The more you have to change you just stay the same

You don't know what you got till you missing it a lot
you where wrong from the start you say that from the button of youre heart you apologize
What you did to me was hurtful
What you are going through is hurtful

I hope you rather give youre ego another push  
you use to be a fool
And it's a fool's faith coming mistakes you made
Ones you hade it right it was all to late 
to little to late







(A)

WUUUUHHHHHHHAAAAAAAAA  !!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

det lönar sig att chansa !

.

Snart ska jag ut och övningsköra igen,
sen ska jag till min bror. Skulle hjälpa till med nått vet inte vad det vad.

Rätt kul dag på jobbet idag i alla fall. Hände en massa lite små roliga saker.  (; Hade bla vattenkrig, fick massa gödnings medel i håret and so on .. inte fullt så kul men men tog en dusch och nu är ja back on track (; Riktigt varm dag ! Man önskade hela tiden att man kunde ligga hemma och sola istället för att jobba men vi är ju ute nästan hela tiden så har fått lite av en bränna men bara på armarna, ansiktet, lite av ryggen och uringningen förståss. Jaja jag ska inte klaga. As gött med sommar. Ätligen !
Btw så jobbar jag bara en vecka till nu :D
'

:*



 
jag & Bror min

Utkast: Såg världens ...

Såg världens vackraste människa igår! Inte snygg eller sexig , utan vacker ;O
men dansk .. ;/
  damn


.

Idag efter att jag jobbat hade jag riktigt tråkigt och så var jag tjurig med haha! jag bara satt i flera timmar .;S sen klarade jag inte av det mer, var tvugnen att göra nått så jag ritade lite.



ni kanske tom ser vilka det är jag har ritat ? < ; S;

close ups





om ni undrar va det blöta är nere i kanten haha så har jag precis duschat så det droppade från mitt hår ;S



Körkortet ; ett snäpp närmre

i lördags övningskörde jag för första gången ! :D Det gick faktiskt väldigt bra. Förvånandsvärt bra. Glad och nöjd är jag haha fett kul att köra bil, jag tror jag vill ta körkort after all !

Nu ska jag till Movänta camping och hälsa på mormor och morfar :) det var ett tag sen jag träffade dom nu ;S .

Ha det bäst folk!





nytt liv

Jag har vart vegetarien i ungefär fem veckor nu. Det går rätt bra. Om jag ska vara ärlig började det mest som en kul grej. men nu äcklas jag verkligen av kött ! usch , på köpet har jag gått upp i vikt ! :D kul .......... not, hur kan man gå upp i vikt när man går ut o går 50 minuter nästan varje dag.. ? fattar inte. protein får jag i mig det ser ja till. så det kan inte vara felet. min kropp är weird haha .
aja nu ska jag ut och gå :) hörs snart !


letar lägenhet,

Jaha nu har Linn hittat en etta i Vetlanda. Kul för henne men mindre kul för mig. hah, får lite panik ångest! Jag måste hitta någon och det är fort, men det är ju inte så lätt när det inte finns några ! Jag och linn var i vetlanda för några dagar sen och skulle gå på visning men då när vi kom dit så sa mäklaren att han redan hyrt ut båda ettorna. Men ändå var det vi som hade ringt först! Sånt blir jag så jä'vla lack på! Han hade ju inte ring oss eller nått så vi åkte i onödan och tog ledigt från jobb o allting. IDIOT ,Fan med... Äh jag får leta viodare inget mer med det

Har funderat på att välja jönköping i stället för vetlanda när det gäller gymnasium men det blir nog vetlanda. men är inte hundra än..



 
Jätte gammal bild på mig och linn, 4 maj 07 ! xD

Fördomar

Dessa jävla fördomar! Jag ska inte se ner på dom som har fördomar för jag är full av dem jag med ! Ett exempel var när jag  konfirmerade mig i åttan. Prästen drog snuskskämt och hade massa flak öl i sin bil, han använde märkeskläder osv. Han visade sig inte alls vara som jag trodde att präster va! Jag förstår fortfarande inte hur det dära går ihop med hans yrke. Men det visar ju bara att man kan ha fel. Man tror kanske saker om en människa utan att egentligen inte veta något om honom/henne. Fördomar som betyder att man dömer någon innan man ens har pratat med dom kan vara bra i vissa fall men är något man måste vara försiktig med. Man kan såra folk. Det bästa är nog att försökta koppla bort sina fördommar och prata med personen och lära känna honom/henne innan man dömer dem. Det visar förmodligen att man har fel i det man trott men ibland kan det säkert visa att personen är precis som man trodde och tänkte. Då förstärks fördomarna. Det bästa är nog att inte dra alla över en kant ändå.
Men om andra har fördomar om en själv då? vad gör man då? Jag vet att folk har det om mig. De kan tänka, slampa, bitch, korkad, leksak, fjortis,blåst bimbo, billig, objekt.. listan blir lång. Det bästa sättet är att bevisa dem motsatsen. Man vill ju inte ändra på den man är. Hur man klär sig oså,utan att helt enkelt visa dom att jag är inte den ni tror att jag är! För jag vet att jag är inte sådan. Det är med en bra grej att helt enkelt skita i det ! De får tycka vad de vill, för jag vet innerst inne att de har fel! Jag är inget av det de säger, varför ens bry sig ?!  Jag har börjat tänka efter innan jag dömer någon, det är fel och jag vill inte vara någon som gör så. 

jobb, jobb, jobb ..........

Nu har jag börjat jobba. På komunen i nässjö. Imon börjar jag på min tredje vecka. Ska jobba i fyra veckor. Jag missar så jävla mycket nu när jag jobbar ;s fett trist ! Men men jag får ju pengar i alla fall (A) jag gör typ inget, vattnar blommor, chillar, rensar rabatter, chillar, lukrar, chillar.. osv. as gött ! ;D så jag står ut. lite jobbigt att man måste gå upp så tidigt bara annars är det rätt lungt som sagt .


 puss på er !

Bröllop !

Den 5 juli gifte sig Rolands ( min plastpappa) son Fredrik sig med en polis vid namn Pia . Bröllopet var borgligt och hölls utomhus i det fina vädret. Det var jätte vackert. Underbart att se. Efter var det fest ! haha det var jätte trevligt och as kul ! Vi stannade till 3 på natten sen blev mamma trött hhä. jag ville såklart stanna längre, det hade ju i stort sätt bara börjat ;D .

Bilder från bröllopet kommer såsmåningom när min data är fixad. 

ha det gött !

göteborg med bev !

den 2 juli var jag med bevylin i göteborg över dagen och shoppade ! Vi hade jätte kul! :D Det kommer bilder på vad jag köpte och så senare när min data funkar ;S . Då kommer jag nog berätta lite mer ingående vad vi gjorde och så om jag inte har glömt ! haha

RSS 2.0