I'm boored !......

Igår var jag , Bev, Becca, Maya, Kajsa, Adam i jönköping. Som sagt skulle Becca & Maya pierca tungan. Men det slutade med att Kajsa piercade läppen och Becca som piercade tungan . Efter många om och men. I jönköping kunde de inte pierca sig i alla fall så vi fick åka hem igen. mycket onödig resa x) men i nässjö blev det i stället.
På kvällen bakade jag och Maya muffins ;d haha . De blev jätte goda!

Jag är så otroligt festsugen ! Är ensam hemma men ingen kan ju komma ;S osv. trist fan . men men det blir myskväll med film :) det duger men vill hitta på nått det är ju sommarlov! Snälla kan sommarvädret komma? (A) vad sägs som att dra ut inatt och ta massa gala kort som för 2 år sen tjejer? :D Wuuhhaa vilken toppen idé !
Lixa och sandra ni sover här okej? :D bra bra bra .




.

Igår köpte jag ett par nya jeans och en stor, egentligen kill t-shirt,  svart med en gitarr på eller nått. Den tänkte jag ha till ett par taits eller så. Sen var jag och Maya och köpte present till Bellan som fyller år på söndag. Hon fick en tungpiercingstav med en rosa diamant på. Varsin ros av oss, en vit och en röd och var sitt kort av oss med (: Hoppas hon blev nöjd och glad.

Hennes tung piercing var as snygg! :



Hon Kan inte äta annat än nyponsoppa stackarn ;/

Vi gick och la oss vid halv 12 typ för att Bellan skulle upp och jobba tidigt. Jag och Maya kunde inte somna haha så vi låg och skrattade hela tiden tills Bellan blev sur och vi fick sova på nedervåningen på soffan. .. haha Vi somnade nog inte föräns klockan var halv 4 . Sen kom Bellan och hoppade på oss och drog av oss täckena när hon kom hem från jobbet vid 12.00 ._. TRÖÖÖÖTT
Ska nog sova här en natt till.

på fredag ska Becca och kankse Maya pierca tungan ! så jag måste joina ! & på Måndag drar jag till stockholm och stannar där till tors :) Sen om jag är ensam hemma den helgen så blire tjejpaartaaaaj ;)


puss på er :*


nässjö, sävsjö, vrigstad ..,,

Igår vaknade jag klockan 12.00 tog en dusch och sminkade mig osv. Sen drog jag in till stan och gick och åt med Bevylin och Kajsa på cecil. Pratade skit och planerade när vi skulle åka till Danmark. vi kom dock inte fram till nått. :P ,
Sen tog jag tåget till Sävsjö. Gick till Maya. Kul att träffa henne igen. Det var ju ett tag sen. Vi hyrde film, köpte godis och myste. Snackade en del med hennes storasyster. Hon var jätte trevlig . Önskar dig all lycka med du vet vad mathilda! :/
Vi hade super mysigt och nu har vi precis vaknat. Idag ska vi ner till stan och shoppa haha . nej men vi ska kolla jeans och present till en speciell person (:

Idag ska Bellan pierca tungan :D Hon fick tillslut av sin mamma ;O Kul för henne ! Jag och Maya ska till henne sen och sova där tror jag. Jag älskar livet här ! Puss på er tjejor <3

Idag är det tis, alltså ska Linn opereras idag ;/ 15:15 var det va? Jag kommer tänka på dig ! <33333333 Lycka till . Jag tycker alla kan skänka en tanke till Linn idag :)

nej nu ska jag se vad Maya har för sig SES :*

Midsommar

 
Min midsommar outfit med familjen bestod av ett par svarta jeans, Ett svart linne, en lila skjorta och ett brett svart skärp i midjan. Och håret uoppsatt i en toffs. Min kvälls outfit var ett par ljusa söndriga jeans, ett svart hängande linne och nån slags virkatnät ;S kort kofta endast över armarna haha svårt att förklara ;S !

Wuuhhaaa

förra året var jag med familjen i hult, movänta ._. jag var tvungen att gå och lägga mig klockan 10 i husvagnen ! Usch mina kompisar var ute och festade. Men i år blev det fest må ni tro !
Först var jag med familjen och åt and so on. (: mys . sen drog jag till Solberga och festade hos pelle. Kul som fan !

Pain

I present av mamma för att jag slutat nian fick jag pierca mig i överläppen!!!! :D Hon har varit så otroligt anti mot det och nu betalar hon för det t.o.m ! :O :D Så idag gjorde jag det! det gjorde ont ;S men det var det värt .
Jag har färgat mitt hår typ vitt med ! GLAD GLAD GLAD



nå? (:


Sommarlov !

På kvällen vart det fest som gällde ! Man var tvungen att glömma allt ledsamt och vara glad ! :D Det är ju sommarlov wtf ! 
 
Jag tog bort hårförlängningen med!
Det började bli slitet plus att det borde vara fett jobbigt att ha den på sommaren och allt så nu är den borta !
Usch jag har inget hår kvar

eeh?




Bra kväll! :D

Fredag den 13

Skolavslutning! Fy fan !

såhär såg min klänning ut ; den köpte jag i stockholm (:
 

Så sorligt ! Alla grät som aldrig förr. Kommer sakna alla så otroligt mkt ! De tre bästa åren i mitt liv va fan ! Norråsa <3 Men ändå så jävla skönt att komma därifrån. usch jag vet varken ut eller in. Är både glad och ledsen. men mest ledsen tror jag. Nu flyttar alla inclusive jag själv. Till Vetlanda med linn! det ska bli skoj i o f s. Höjt mina betyg så kommer nog in på linjen jag drömt om i hela mitt liv :D ! Så jävla gött ! Hoppas va fan .

Lite creds till oss i 9E som klarat av att gå i den klassen (; haha lärarnas mardröm! Fan Puss på er alla ! ;'(


Vissa kommer man kankse aldrig mer träffa.....


 


Tjejer,  ni är bäst ! <33



:'/


Tältning

11juni Efter festen stannade en del och tältade på skolgården . Svårt att sätta upp tältet i mörkret men det gick till slut! Hade sovmorgon till halv 11 och vad händer, jo rektorn kjomme roch väcker oss vid 8 !! :S Men kul var det !  haha . På morgonen fick jag veta att Jabbe pissat på tältet där jag låg !!! usch och fy haha men så äre


Avslutningsfest !

11juni Niornas avslutningsfest. Själv var man med i festkomitén (; .  Vi trodde länge att det skulle bli ett fiasko, festen. Typ ingen köpte billjetter and so on. lite trist. men i slutet sen var det många som kom! Det blev lyckat! Vi hade beställt mat från cecil. kycklingspett, stekt ris och sötsur sås. mmums ! Dock blev det ett litet missförstånd ;S Vi trodde de skulle komma med maten och de trodde att vi skulle hämta den. när de inte dök upp ringde vi och vi fick åka ner fort som fan och hämta maten. det blev lite försenat men det ordnade sig :) efter maten serverades glass. sedan gick alla till aulan och dansade och vi hade lite aktiviteter. kul kul . Sen körde vi dare night . maha t.o.m lärarna var med !

, Linn håller tal  

Lyckad kväll !

stockholm!

28maj Nu har alla niorna varit i stockholm ! ( De som ville hänga med vill säga. ) Först var vi på museum sedan vart det shopping på stan ! Det är nu man börjar känna att man snart slutar! usch jag kommer sakna alla så mkt ! Vi hade riktigt roligt i alla fall :) Sandra stannade kvar med sin syster när vi andra åkte hem. Mycket bra dag vill jag lova !



Han i blått på bilden längst ner, Ekis, haha jag är skyldig honom en tjänst vill jag lova! Vi hade hört talas om att Filip Berg, han som spelar sebbe i hip hip hora skulle jobba på NK. Så vi drog dit vi tjejer,ekis och jensa. Och ja han var där. han jobbade på någon jeans avdelning för killar. vi ( jag ) var tvungen att snacka med han va fan så jag sa ursäkta skulle vi kunna få lite hjälp? Ekis fick lov att prova jeans haha stackarn! Filip berg är snygg!

vet inte vad jag mer ska säga, kinamaten vi åt va äcklig :S Varför åt vi inte sushi?

:*

vad gör jag för fel? :S haha

Hej alla ! Nu är sladden till min dator sönder igen ! :S En ny sladd kostar typ 900kr . Ge mig en ny sladd någon jag behöver min data !!!! ;(

RSS 2.0