bye for a while

festen var rolig, men det blev la lite mycket kanske. haha Imon flyttar jag till nässjö. Så ingen data på ungefär 3 veckor ;S lamt!


Puss på er ! :*


foto: kajsa ljungström

Bevylin 16 år idag !

Tyskland va skoj ! Inte för att vi var där så länge, det var mer, dit köpa sprit, hem . men ändå gött ! mådde as illa på alla båtturer ;S usch!

Idag fyller bevylin år ! :D Grattis till henne !
ikväll blire partaj dagen till ära !
Ska nog ha på mig mina knallrosa jeans och ett svart linne som man knyter i nacken tror ja. har inte riktigt bestämt mig än. we'll see .

                                                                    

Lägenheten är fixad !

Nu har jag vatt en sväng i vetlanda och kollat på en lägenhet ! Den var jätte nära skolan och jätte nära stan! Lagom stor för mig och ja det va var man kallar perfekt ;) Så i slutet av augusti och början av september flyttar jag in ! Får ju pendla första veckorna men jag flyttar till mormor och morfars lägenhet i nässjö nu i helgen. De kommer inte hem förens i början av september lagom till när jag flyttar till vetlanda.

Så mamma väckte mig klockan 7 idag och sa att jag skulle på visning så inget jönköping för mig ;/ . Lite smått trist men jag fick ju min lägenhet i alla fall :)  

Nej nu är jag riktigt trött ! Dax att sova några timmar !
bye


 


PAPPA BETALAR !

det var inte så farligt som jag hade väntat mig (:


DADDY PAYS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 men jag får vänta 5 år ;S men ändå :D :D :D :D Glad! 

imon jkpg , på ons fotografering (: , torsdag blire tyskland ! Och på fre flyttar jag till nässjö (:


puss på er !

stressad till tusen !

Jag och sandra ska in till stan och kolla på någon dans musikal om en halvtimme. har aldrig duschat så fort ! Slängde i mig en macka och tog på mig mjukiskläder och uterst lite smink. Håret är blött och har satt ett diadem i det. Har aldrig varit snyggare haha ;) . äh whatever det spelar la ingen roll hur man ser ut nu :P


lördagskväll

ikväll blire en liten tjej förfest hos mig sedan förmodligen in till stan på fest :)

kvällens outfit är inte så märkvärdig ska nog toppa med ett par snygga skor i think (;



Oskarshamn !

Det blev inte att becca följde med, och linn drog hem efter 2 nätter sen vart det bara jag och bev kvar med grabbarna x) men kul hade vi för det ! Det var storm så ingen segling till öland ;s mådde riktigt illa på den dära båten när det gungade hela tiden vill jag lova !

Jag, linn och bevylin träffades på stationen i nässjö klockan nio på måndag morgonen . Tog tåg till mariannelund, buss till jonsbo, och buss från jonso till oskarshamn.

i jonsbo vad det nu är för ställe ;S

När vi kom fram var vi hungriga och drog till en pizzeria med killarna. Träffade även en ny skön typ som skulle vara med oss! John a.k.a johnelång

johnelång

sen bärde det av till fiddeman innan vi drog till hamnen, skitväder förståss !


fiddeman hade en sån otroligt gosig katt ! :D



hamnen !


Linn och Johnelång


så fort solen kikade fram tog killarna ett dopp i havet


killarna myser :)


mat-mys på bryggan



sen åkte vi motorbåt ! Så jävla roligt har aldrig flygit så mkt! hade ont i hela kroppen sne men det var det värt ! Blöta blev vi också x)


vattenfall


bengt hälsade på precis som förra året :) han har rabies !!!

fick lift in till stan av en skit snygg kille ! ;O han skulle till gotland puss på honom !


åt på resturang och gick på stan innan linn skulle hem


sista kvällen satt vi ute på klipporna vid havet med brasa! Riktigt mysigt ! Killarna badade, jag var riktigt nära, tog av mig till underkläder men ångrade mig, fett kallt ! så jag tog på mig igen haha, nästa dag drog vi till kalmar och åt på resturang och sedan skulle vi på rix fm festivalen där men jag och bev drog på hockey (tvpucken) istället och sen åkte vi hem. Sov riktigt gött i bilen vill jag lova !




sävsjö festivalen !

Nu är jag hemma igen , så det är la dax att skriva lite om vad ja vatt med om dessa dagar:P
sävsjö festivalen va så jävla skoj! Har inte haft så roligt på länge! Fylla, skratt, catfight, kyssar och en massa annat.
stod typ längst fram på allt vi kollade på ! När vi kollade på petter så kom danny och erik och ställde sig precis brevid scenen, eftersom det va den lilla scenen så stod jag en meter ifrån dom ;D wuuhha ! nuddade petters hand also ! stolt (;
första dagen började så jävla bra! andra började lite sämre men blev minst lika rolig som första dagen ändå :P 


gör oss iordning



jag, nattis och bellan


EMD 


petter


jag , Kändisen simon (; och becca 

Tog inga fler bilder. Men det var fett kul i alla fall ! Ni som inte var där missade nått (;

 

RSS 2.0