Idag såg jag kanske någon dö mitt framför mina fötter !

Hej på er !

Idag på vägen till Jönköping satte sig en trevlig prick brevid mig. Vi pratade och hon var helshysst ! Jennie, söt blondin från Skåne. Hon skulle till sin pojkvän och det visade sig att hon är lika gammal som mig osv. Kul att vara social på morgonkvisten haha .

Jag bara måste berätta om en hemsk grej som hände när jag åkte hem från jönköping ! Klockan var väl halv 7 kanske. Vi hade kommit fram i Nässjö och alla på tåget drog sig mot rulltrapporna. Framför mig i rulltrappan står en man på kankse 40 år. Han var nog full men det fattade jag inte förens efteråt. Han bara föll baklänges, jätte hårt med huvudet mot rulltrappan och han låg mitt framför mina fötter och hade ögonen halvtöppna tomt sirrandes och munnen halvtöppen. Han sa inte ett ljud och såg nästan död ut. Jag blev väldigt chockad och rädd ! Han låg där mitt framför mina fötter som sagt och vad kunde jag göra? Som tur va stannade någon rulltrappan och sprang fram till honom medans jag bara stod där. Efter kom hans fylle kompis och en kille och skulle hjälpa honom. Han rörde sig inte.. De försökte lyfta honom men då kom en man på 30 år kanske och sa att han kan ah skadat ryggen och att de inte borde lyfta honom men då sa den fulla att han bara var full och att de måste lyfta upp honom. Så det gjorde de och la honom på stengolvet.. Då kunde alla komma upp och jag nästan sprang förbi och ut. På vägen hem grät jag. Jag var så otroligt chockad och rädd på samma gång. Någon sådant har jag aldrig varit med om eller sätt förut ! Jag vet inte hur det gick med honom. Det står nog nått i tidningen imon.. Tänk om han dog ! Jag såg precis allt. När han föll, jag hörde smällen när huvudet dunkade i trappan och jag hade han där mitt framför mina fötter helt medvetslös !! Fy fan ! Jag ringde såklart mamma., Hon sa att de där fullona alltid klarar sig och att jag inte kunde göra något åt saken. Men hon förstod ju att jag reagerade som jag gjorde. Jag skakade fan, .  nee usch och fy ! Jag hoppas han klarade sig med lindriga skador ! Snälla låt han klara sig !

Meningslöst inlägg för att fördriva tid,

Idag sprang jag runt på hela gågatan, i jönköping, på min rast för att få tag på en frukt. De säljer ju inte sånt nån stans? :S Så jag fick vara utan.
Inte förens på kvällen när jag skulle hem kunde jag springa in på Pressbyrån och köpa mig en banan och nya nummret av Slitz. haha härlig kombination (; Killen i kassan; vill du ha en påse? nej tack sa jag och tryckte ner tidningen och bananen i väskan, höhö.

Men asså brukar de inte sälja frukt i sådana affärer där de går att spela på hästar och sånt? Gick in i dem med men nej bara massa godis. Dåligt ! Varför göra folk feta ;O haha

 
Pernilla Lundberg som är månadens omslagstjej är från jönköping (;



HAHAHAHAHAHAHHA

Träffat mamma idag, det var ett tag sen :) Och imorgon börjar jag inte förens 17.00 ! Men ska nog sova nu snart ändå. Har varit en lång dag !


xoxo

shoppaholic

Idag hade jag mer än 4 h med inget att göra i jönköping så gick på stan helt själv. Vilket tog knappt en timme så var väldigt rastlös ;S
Men till sak ! xD Jag ska dra ner på mitt shoppande, är fan beroende! Jag gick där och verkligen led ! Alla fina kläder, skor , smycken och allt smink osv som man vill ha ! Jag gick och mådde så dåligt inombords av att veta att jag inte skulle köpa nått även om jag ville ! Det gjorde ju inte saken bättre att man hittar billiga saker som är jätte fina och får veta att de är sista readagen. Men nej , jag tog ett djupt andetag, la ner allt jag höll i och gick ut ur affärna när det blev för mycket för mig att kontrollera. Haha låter ju super löjligt, men det är fan jobbigt. Jag mår så bra för stunden av att köpa saker och så måste jag dra ner på det.. Inte lätt asså :P


Do you remember what you did?
Do you know just what you've missed?
And do you care about what I have to say?

tankar och funderingar

När jag sitter på tåget till och från Jönköping varje dag så hinner man tänka och fundera rätt mycket. Jag har tänkt på en speciell grej. Att vi människor är väldigt rädda för närhet ! I alla fall här i Sverige.
Man sätter väskan i sätet brevid sig så den blockerar nån att sätta sig där, utan att vi tänker på det. Man liksom visar med kroppspråket att man vill ha sitt space och ingen har tillåtelse att komma för nära inpå!
Om det inte finns många platser kvar på tåget så måste vi sätta oss brevid nån men är det tremanna säte så sätter man sig på sätet längst ut så att det finns ett säte ledigt mellan en själv och den andra personen som sitter vid fönstret. Varför gör man så? Är det inte bättre att sätta sig brevid så andra kan sätta sig där med, eftersom det inte finns så mycket platser..

.. Och varför är det så svårt att le mot folk? Man undviker det helst och om man väl ler åt någon så tittar man skenerat ner i marken direkt, även det, utan att tänka på det. Varför inte le så mycket som möjligt åt folk som man inte känner och visa att man är trevlig? ,
Jag är dock inte så mycket till att tala. Jag gör ju dessa saker själv ;S Jag har nämligen kommit på mig själv många gånger de senaste dagarna att undvika att möta folk i ögonen med ett leende eller att jag sätter väskan i sätet brevid som en vana osv och jag ser andra göra precis samma saker. Hm ?

AFASI & FILTHY !

Igår åkte jag hem till vetlanda och gjorde mig iordning för lite festande med några kompisar :) . Felicia kom en stund och taggade med mig :) 

 
jag och felicia

Sen åkte vi till Hultsfred för att gå på Metro och se Afasi & Filthy !
Guud, vad många fjortisar som är på discon och sådant, Jag skäms när jag ser dem. Att man har varit sådan gör att man mår dåligt ! haha men men , de växer väl upp och mognar som oss andra hoppas jag.
Well först var det lite sådär lamt skulle jag vilja säga inte en enda snygging så långt ögat nådde. Besvikelse, men ju senare det blev destu mer snyggingar dök upp haha . Jag hade skit kul och drack inte en enda droppe alcohol. Man kan ha kul utan sån skit !

Afasi & Filthy var så jävla bäst !!
Fan va bra dom är ! Jag stod längst fram och sökte Afasis ögonkontakt fick den nån enstaka gång men inget att skryta med.

En sak som jag måste skryta lite med dock ;) ... haha , efter spelningen stod Afasi vid ett bord en del av kvällen. Några kom dit och bad om autogarfer och kort. När vi var där så visste inte så många om att han stod där så det var inte så många runt om kring honom. Jag plockade fram lappen jag lagt i bh:n med mitt mobilnummer. Tanken med den var att jag skulle ge den till honom om jag fick chansen. NU hade jag ju chansen. Men fy vågade jag? Klart jag vågade ! :D Jag gick fram till honom och sa: ursäkta, .och drog lite i den svarta shortan han hade på sig. Han vände sig om och log. jag: Här. .. Jag sträckte fram lappen och log, flörtande mot honom. Han tittade ner och hade en frågande min som om han inte fattade var det var. men när det gick upp för honom var det var kollade han upp på mig, in i mina ögon och log ett snett glatt leende. Jag tog tag i hans hand , den var varm och len ! GAAAH ! Han tog tag i min och jag lämnade över lappen. Sakta drog vi händerna i från varandra utan att bryta ögon kontakten. Han blinkade med ena ögat och jag vände mig om och gick.. Hahah är ni avis på mig flickor ;) I bet you are ! Vi gick förbi honom många gånger under kvällen och tillslut så blev man så van vid att han stod där att man gick förbi honom som om han var vem som . 

Mer om vad som hände håller jag tyst om. mihi

Afasi & Filthy


KVÄLLEN/NATTEN VAR JÄVLIGT LYCKAD!  :*


Ett av livets val

Nu är det snart dax att välja kurser till tvåan. Fy vad jobbigt ! Nu måste man ju vara smart och tänka på vad man behöver för att komma vidare sen. en 100 poängs kurs och en 50 poäng och sedan välja mellan Historia A och Hantverksteknink E tror jag det är och Matte B och Matrialkunskap. Är inte hundra omdet är så emn det tror ja , ska i alla fall strunta i historia och matte. Inte kul och behöver det inte för att komma in på de skolor jag vill in på ! Så det blir massor med hantverkskurser.
Jaha, nu återstår 150 poäng dåe. VAD SKA MAN VÄLJA!? Panik ! Jag funderade på Bild och form 150 poäng. Det är den enda kursen som är så stor. Den är riktigt stor ! En och en halv dag i veckan ungefär. Usch jag tycker nästan det blir för mycket, ;S men min mentor/bildlärare sa att jag behöver sånt för framtiden och att jag kommer klara den kursen utan problem och man får merit poäng om man väljer den med så det är ju bra. Hon sa att jag kan få ett högt betyg utan att behöva anstränga mig så värst mycket och det låter ju as gött för en lat person som jag! Men liksom, Det låter för lätt så det blir tråkigt liksom.
Jag ringde henne nyss och pratade lite om det här. Och hon sa att ja, det kan nog bli så i mitt fall men att hon kunde fixa lite utmaningar till mig och att den är som sagt bra för mig den kursen.
Jag väljer lite mellan att ta den 150 p eller att ta en
...100 poängskurs typ vad vet jag inte riktigt än typ människan socialt och kulturellt eller formgivning med lera bla. Vilket kan vara bra för mig att ha, eftersom att arbetsproven på Beckmans går ut lite på 3D formgivning osv. Min lärare sa att hon skulle kunna fixa så att jag får sådana uppgifter som jag behöver!
.....och sedan en 50 poängskurs, där står det lite mellan Svenska C - Muntlig och skriftlig kommunikation , Stresshantering och speciellt den jag är mest nyfiken på: Psykologi A ! såhär lyder beskrivningen på den kursen; , 50 p Utveckla insikter och kunskaper som kan utnyttjas i vardagsliv och i yrkesliv. Egna och andras reaktioner och upplevelser samt relationer mellan människor m.m. 
Älskar sånt ! Gud vad intressant ! Det vill jag läsa ! Min lärare sa att hon skulle kolla upp om man kan välja Psykologi A i trean sen. För då lär det bli så att jag väljer Bild och Form  150p nu och sedan det andra i trean. Jag får se lite måste tänka på detta. Fy detta är inte lätt asså ! haha Men tur ändå att jag vet vad jag vill i framtiden för de som inte vet måste det ju vara svårare ! Usch.

Idag tittade jag på när Obamah blev världens mäktigaste man! Hans tal var verkligen bra ! Kunde dock inte höra hela, var tvungen att  gå och handla men det var verkligen nått man borde sätt och höra tycker jag ! Vi får väl se hur det går nu.,

till sist ska jag göra lite reklam ! :


Beccas 17års fest !

Några tjejer och jag fixade en liten suprise fest för Becci :) Här kommer lite bilder ! :


in till stan för att handla  på morgonen  !


..Till huset vi hyrt och fixa oss och allt annat som behövde fixas !


Linn, Lisa, Maya, Sandra och Kajsa , i väntan på Becci


Hon blev glad ! :)


Mat


Kvällen fortsatte i stan . (;

Lyckad kväll skulle jag nog vilja påstå

<3


nu är även min blogg snygg !

wiie , nu äre en kille vid namn Nicklas Wallman som fixar min designe här på bloggen .
Så ett stort tack till honom !

kolla in hans hemsida ! : http://www.ultimate-disco.info.se/

do what youre told to

Nu är första dagen ute på praktik avklarad. Det gick jätte bra ! Alla var super trevliga . Började klockan 10.00 och slutade 17.15 ungefär. Jag har mest fått titta på idag och så men det har varit kul ! Jag fick lära mig att göra en peruk mustach Haha , den är inte klar än dock. :P Kom hem rätt så sent , vid 19.00 typ. Efter det har jag bara suttit vid datan. as härligt. Är trött och har riktigt ont i halsen och svullna mandlar ;S Ajajaj , kan knappt äta. Men vill inte vara hemma från praktiken !

ni slösar er tid

All denna skit jag får ta ! Va fan har ni inget självförtroende så ni måste trycka ner andra?! Herregud! Jag tar inte åt mig ett skit av erat snack , faktum är att jag skrattar åt er ! Och ni som är anonyma hahaha va fan skaffa er lite självkänsla innan ni yttrar er !




Gynning= smart blondin och bra förebild !

Citat ! skrivet av Carolina Gynning ! :

Varför gå utan smink när man kan gå MED. Det är fullkomligt idiotiskt tycker jag. Killar säger alltid-"Men, Carolina du är så fin utan smink"!, du behöver inte sminka dig! Nej! behöver! Jag behöver väl inte göra någonting egentligen INTE banta, inte sminka mig, inte jobba osv. Men det är inte jag. Jag gillar att vara upp piffad till tänderna, så jag kan gå och spegla mig på stan och känna.- DAMN I`M HOT! Ja !och då ställer sig alla frågan? Men varför är hon sådär ytlig den där Carolina Gynning? Kan det vara så att hon försöker fly från något och därför har blivit besatt av ytan. eller kan det bara vara så att Carolina Gynning älskar KILLAR, SMINK och DISCO och för den sakens skull inte behöver vara psykiskt sjuk. Jag kanske bara är född sådan lika ytlig som djup,such a saint and such a whore som Robbie Williams sjunger i den där gamla hiten, det är kanske jag. Kontarsternas kvinna, både smal och tjock, snygg och ful, kåt och bored på en och samma gång.Ja det är nog den jag är. Den som är allt på samma gång.

Så jävla bra sagt! Jag håller med fullständigt ! Du är grym Gynning !


Klar med min kjol :D

Hej på er !

Kom precis hem från skolan. Sitter här och tar det lite lungt innan jag ska börja packa ner ALLA mina kläder och grejer jag äger och som jag kan behöva under en månad. Vet inte om jag berättat detta innan men ska ha APU nu i 3 veckor och sedan är det sportlov i en vecka. Så de kommande 3 veckorna ska jag bo hos min mormor och morfar i nässjö så jag kan ta tåget till jkpg varje dag. För er som undrar ska jag vara på Smålands musik och teater första veckan. Där ska jag få vara med på make-up avdelningen. Och se lite hur sminket ser ut på scenen osv. De andra två veckorna ska jag vara på Kulturskolan. Även där ska jag få vara på make-up avdelningen och jag ska också få följa med dem ut på andra skolor när de undervisar i bild. Kommer få teckna mycket och sminka mycket. De två favorit sakerna som finns maha :D Kommer blir hur bra som hälst! 
.....rrringriiing .....

Hahah nu ringde min plastpappa och hetsade. x) Ska vara färdigt packat vid 19.00 för då kommer de och hämtar mig. Usch då måste jag ju sätta igång.. ;S haha . Men till sak. Fjärde veckan ska jag bo hemma i Ormaryd hos mamma. Längtar efter hennes mat haha .Så en hel månad ifrån min lägenhet, igen.

Idag gjorde jag klart min kjol  ! :D Det är en röd ballong kjol i ett silkestyg. Den är rätt hög och har drapering med en stor rosett mitt bak . Jag är nöjd med den :)
här kommer 2 bilder tillsvidare:



Vid 18.00 kommer nog Linn hit. Jaja nog tjötat . Ha det bäst nu folket :*

Glammig framtid?

Hejhej på er! Det var verkligen längesen nu jag skrev något seriöst här :P Men jag lever och mår bra hoppas inte ni saknat mig alldeles för mycket ;) haha .
Jag har verkligen haft fullt upp på sista tiden! och att skriva ner allt nu har jag ingen tid till.

Idag har jag funderat mycket på min framtid. Jag har alltid varit säker på vad jag ska bli. Kläddesinger. Jag vet precis hur mitt märke ska vara uppbyggt, hur mycket pengar jag ska tjäna, vilka länder jag ska bo i osv.. Men nu är det dags att tänka på hur jag kommer dit. Jag vill bara vara där nu ! Tyvärr är ju inte min planer så lätta att uppnå men jag vet att de står i mitt öde och att jag finns på jorden för att det ska bli så. Jag känner det och jag vet det ! Vägen dit nudå; hm, gymnasiet; linje hantverkspogramet; mode& design. Nu ska vi välja kurser till tvåan också vilket gör att detta blir väldigt aktuellt. Efter gymnasiet ska jag komma in på Beckmans högskola i Stockholm. Det är den största i sverige inom kläddesign. Mycket tuff att komma in på men dit ska jag ! Dock tar de in ytterst få elever som kommer från gymnasiet vilket gör att jag måste gå folkhögskola i två år innan ._. Ännu fler år innan jag når mitt mål ! Aja .,

Funderat lite på det där med glamourmodellandet med. Jag vet att jag kan om jag vill, har ju fått förslag från både Slitz och FHM, men vill jag? Jag och Amanda har diskuterat detta. Hon bli ju fottad lite då och då, även om hon känner att det egentligen inte är värt det. För och nack delar.. Hm, Jag vet inte riktigt om det är en höjdare att söka till Beckmans högskola och så har man varit med i Slitz osv.. Jag vet inte om de ens bryr sig om sånt men vem vet, de kanske säger nej direkt då. Så är det värt det då om det förstör för mitt öde? Nej verkligen inte. Men Jag känner ändå att det är en slags konst. Vackra kvinnor med känslor i ögonen som förmedlar saker som man kanske inte tänker på. För mig är det konst. För vissa andra är det bara en bild på en dum bimbo. Glamour livet har alltid lockat mig även om det inte alltid är så glammigt. Jag ska i alla fall tänka efter innan eller om jag nu går med på att fotas. Men egentligen. What's the big deal? Hela samhället idag utspelar sig på sex. Jag ser inte bilderna som sex, men vissa gör ju det. Alla reklamer och sådant har i stort sätt nått med det och göra. H&ms bikini och underkläds reklamer. Vad är skillnaden? Folk ser förbi det. Som om det var två olika saker. Nej jag förstår verkligen inte varför vissa gör det till en så stor grej. Men ja, jag tycker absolut man ska tänka efter innan man gör det. Herregud vad jag mognat under det senaste åren !  Hade jag fortfarande varit den dära fjortisbruden som jag var för 2 år sen ungefär hade jag sagt visst kör på bara! Även om det inte ens skulle pupliceras osv. Herregud.. Nej jag har växt nått enormt ! Vi får helt enkelt se vad tiden utvisar. Vad mitt ÖDE utvisar.



Min vän, den otroligt vackra Amanda.
Denna bilden är en av mina favorit bland hennes bilder. Den säger så mycket.


Nu ska jag snart till linn och kolla på låt den rätta komma in :S vågar jag verkligen de? haha


XOXO

Käre storebror

Bror ska du ut i natten?
Kom vi knyter vänskapsbanden
kom stanna här med mig
jag vill vara med dig storebror, käre storebror

Kom, stanna hemma här med mamma
vi kan prata med varandra
dricka te och äta kaka
Kom vi minns, minns tillbaka
Har du samma drömmar nu
om att du ska bli kung-fumästare och president
Bror säg mig vad som hänt
min bror, käre storebror

Han har en massa fuffens för sig
jag vet inte vad det rör sig om
Härjar ute mitt i natten
vad han gör det vet'e katten,
Kanske något illegalt eller så är han väldigt social

En bit ur låten Storebror som Laleh sjunger.
Jag tycker verkligen inte om Lalehs låtar men jag minns att jag hörde denna låten när jag var mindre och kände igen mig jätte mycket. Jag hade glömt vad den hette och allt men hittade den idag :) . Låten är sämst men texten är bra !

jag vet att jag är lat x)

Vaknade för en timme sen ungefär. Fick veta för en stund sen att den där julkonserten är idag i jönköping som jag hade biljett till. Hade jag totallt glömt! herregud! Den början om 10 minuter nu haha klockan : 16.00. Hade jag ju aldrig hunnit. Fan ville verkligen gå på den . Inte så mycket att göra åt nu dock. Jag är så otroligt vimsig nu mera :S Jag har en uppsats om Roberto Cavelli som ska vara klar den 14 januari. Har inte ens börjat.. Sen har vi matte prov på måndag, hade jag glömt. Kommer gå sämst! Jag orkar inte!!!! fan :P


Idag ska jag packa ihop alla mina miljoner grejer för imorgon åker jag och lämnar all skit i lägenheten i Vetlanda. Suck.., Tror ni jag orkar det eller? well, roland har fixat min cykel nu i alla fall! As gött ;D
Neej, ska man ta tag i livet lite och börja packa lite smått?  hm, lär ite bli så mycket av de men okej.. ha de så bra idag folk :*


"daddy"

You keep coming back to tell me
You're the one who could have been
And my eyes, see it all so clear
It was long ago and far away, but it never disappears
I try to put it in the past, hold on to myself
And don't look back
I don't wanna dream about, all the things that never were
And maybe I can live without, when I'm out from under
I don't wanna feel the pain, what good would it do me now?

I'll get it all figured out, when I'm out from under
So let me go, just let me fly away
Let me feel the space between us, growin' deeper
And much darker everyday

A part of me still believes when you, say you're gonna stick around
A part of me still believes we can, find a way to work it out

But I know that you tried everything you could try but you should still try harder.,
let's just, say goodbye
Forever...


Bra dag !

Idag åkte jag till jönköping och gick på A6. Köpte en kamera ! Sony DSC-T77 Pink. Love it! 10,1 megapixels. Pusspusspuss :* Köpte även en liten HALLO KITTY necessär som jag ska ha kameran i :) Sedan köpte jag ett par skor med. Kill skor egentligen, men kunde inte låta bli, så jävla snygga fan ! Och så köpte jag ett parfymkit, Britney Spears CURIOUS som innehöll duschkräm, bodylotion, en liten skumboll(?) och parfymen i en liten flaska. Skulle egentligen bara köpa parfymen i en stor flaska men tydligen har den slutat sälja på vissa ställen :S och på det stället jag köpte kittet på hade de tagit slut typ. ;S aja har ju doften i alla fall :) . Sedan gick vi lite på IKEA med. Min mamma ska ju då alltid gå där inne i över 2 timmar :@ .

Klockan 17.00 åkte vi på hockey i eksjö. Fick se Rickard och Markus göra sitt bästa på planen men tyvärr räckte det inte till en seger. Men det var kul att se dem :)

Nu sitter jag här hemma och är jätte trött, fick inte alls många timmars sömn inatt. Ska ta och titta på några avsnitt av 90210 nu snart :) 


min underbara kamera !:



 









.


J VM

Kollade precis på j vm. Fan va gött ! Sverige är i final!! Antingen mot Canada eller Ryssland. Asså fan va bra de är ! Efter andra perioden låg vi under med 1-2 mot slovakien. Sedan gör de 2 mål! Och sen gör slovakien ett mål till. 3-2 , sverige gör ett mål till ! 4-2. sedan gör slovakien ett mål. fy fan va spännande det va ! Men sverige petar in ett mål till och vinner hela matchen men 5-3! När nationalsången spelades, stod jag upp, höjde volymen och sjöng stolt med !


SWE <3

CUTT KATTEN ! haha

Nu sitter jag här med Becca och vi är allmänt störda x) Vi tittar på körslaget och myser sönder.
Idag vaknade jag vid 15.05 ;O kunde sovit längre om inte roland hade väckt mig ._.


xoxo

Gott nytt år !

Nyår blev så jävla kul ! Dagen började med att familjen skulle fika hos faster Kerstin, sen åkte jag hem därifrån vid 12. var ju tvungen att göra mig iordning! haha Hemma väntade bellanbus och maysan.

Vid halv 2 tog vi vår första cider. Och vi taggade sönder. Vid 4 skulle vi vara hos Becca men vi kom lite sent haha . Dit kom Sandra också. Trevligt som fan. Sen tog vi tåget in till nässjö. På tåget träffade vi en jävla massa sköna eksjöbor. Sedan tog vi en taxi till Bevylin. Där vi festade alla flickor. Sen drog jag och några till, till Linus. Där var det riktigt kul. Träffade massor med människor som man inte sätt på länge även några man inte sätt alls.

Sedan trippade vi ner i våra små pumps till parken där alla nässjös ungdomar var plus några till. Jag försvann från mina kompisar vid 12 slaget haha men jag sa gott nytt år till andra istället. :) Där nere träffade man många. Fett kul ! Men fy fan vad ja frös i min lilla klänning ! Jag var i parken till ungefär halv 3 kanske, då var det inte många kvar. Vi tjejer hade berstämt några dagar innan att vi skulle somna där vi somnade. Bellan och Maya somnade i nåns källare, jag somnade hos någon helt annan. maha, Jag får då alltid vad jag vill ha. De andra brudarna åkte hem vid 1 nån gång.


nyårs outfiten

Jaha nu är det ett nytt år och nya möjligheter. Jag har inga nyårslöften utan snarare mål och saker jag måste göra. som tex ändra många av mina vanor ! Jag hoppas på att detta året kommer bli bra ! Jag ska i alla fall göra detta året till ett av de bästa! :D


Lisa, Linn, Jag och Sandra hos Bevylin


Becca, Maya, Bellan och Lisa även det hos Bevve


GOTT NYTT ÅR PÅ ER ! :*

.

RSS 2.0