update

Jag jobbar på och sliter på NAV i nässjö. Från klockan 07'00 till 16'00 måndag till fredag, Haha. Är inne på tredje veckan nu av fyra, så det känns skönt. Det har gått grymt fort dessutom vilket gör det enklare. Direkt efter att jag slutat så bär det av till Stockholm för att sedan se Britney Spears live ! Det kommer bli så sjukt ! :D 

För er som undrar mår jag bättre nu. Jag har smällt chocken. Tänker man inte så mycket så mår man bättre.. Jag tänker istället på det jag har i livet och på allt bra som händer runt omkring mig och jag är lycklig :D 

Jag måste köpa ny mobil nuuuu!! Den jag har nu är helt störd. Bli så arg. Den stängs verkligen av flera gånger om dagen nu. Knapparna slutar fungera ibland och USIM kortet blir oaktiverat. Jag slänger den snart i väggen! Jag blir så trött !! Men en månad kvar tills jag får lön :D Då blire ny mobil direkt kan jag ju säga ! 


To all of you who once said I could'nt do it,

Min lilla suprise som jag har pratat lite smått om ett tag är nu ute på marknande, haha. 
Mejlen och samtalen var ifrån tidningen MOORE
Som jag har sagt så är glamourmodell yrket inte något jag kommer göra just nu och har som sagt tackat nej till en del förslag. Jag känner att jag behöver tid och bli äldre och starkare. Men det som jag ska berätta nu ser jag mer som en kul grej :) ....

Jag är med i deras specialutgåva.. Sveriges snyggaste singlar 2009 ! 150 brudar är med i tidningen och jag kom på plats 25 :O ! Helt sjukt.. det trodde jag aldrig. Så spring iväg och köp tidningen nu allihopa haha ;D . 

Här är lite bildbevis för er som inte vet att jag är en ärlig person (;

Forget your daughter !

Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag skakar, jag fryser, jag är jätte varm, jag har ont. Rktigt ont ! Att bli sviken av sitt eget blod känns. Hur ont det verkligen gör går inte att förklara. När det händer fler än en gång blir det värre. 

The first cut is the deepest . Det var ett djupt sår du lämnade mig med den dagen för ungefär 16 år sen.. Nu sviker du mig igen! Din dröm var ju att det skulle bli vi. Ha den där relationen som alla andra har. Jag gav med mig. Förlät dig inte men jag gick med på att vi skulle umgås och lära känna varandra. Jag öppnade mitt hjärta till den man som svikit mig mest. Till den man som visat mig att man inte kan lita på någon man. Han som gjort mig rädd, osäker och förvirrad. Han som fick mig att gråta mig till söms i runt 16 år. 

Jag hade ett gnutta hopp. Ett hopp om att du faktiskt hade ändrat dig. Att du faktiskt älskade mig. Att det var mig du ville offra ditt liv för. Men nej.. Nu väljer du det där skitlandet före mig igen. Nu väljer du en jävla affär före mig. Glöm mig så som jag måste glömma dig ! Min mamma sa, Du ska inte gråta över något du aldrig haft ! Han är inte värd det ! ... Nej det är han nog inte.. Men det är nog därför jag gråter. 

Denna hungern efter någon som håller om en. Efter någon som skyddar en mot allt ont och hjälper mig igenom livet. Den är inte lätt att bära runt på hela tiden. Det misstaget du gjorde har förstört mitt liv men jag har fått lära mig att leva med det. 

Jag borde inte förlåta dig. Du var eller snarare är en idiot och jag tänker inte förlåta dig! Glöm mig..  Men tro inte att du kommer undan att betala den där plastikoperationen. För det har du fan lovat ! Men du har brytit löften innan.. Men jag är starkare idag! Jag blir starkare efter varje svek. Jag kan stå upp för mig själv nu ! och sådär jävla lätt kommer du inte undan.. 



.,

Det behövs en förändring !  ellr.?

Time flies.,


Jag har inte skrivit hantverksorgienterings uppsatsen :S den skulle varit inne för en vecka sen om inte mer... höhö fan! De sätter betyg imon, men aja ja mejlar den imon kväll (; . 
Skolan slutar om 2 dagar. Sjukt vad fort det har gått ! Inte långt kvar tills man fyller 18.. shit det låter ju jätte konstigt . Nästa termin Börjar 93:orna på skolan.. man är inte yngst längre och man kommer få se 91:orna på röda mattan, när det är bal. Allt är ju knepigt. Va fort man växer upp. 
Jag känner att jag inte är redo för sommarlov ;S haha. Orkar itne jobba i 4 veckor.. blööö men men pengar får man ju inte för mkt av ! Annars händer det ju massa kul på lovet. Can't wait !

Frågan är ju bara vart  solen är ? ;S 

Puss 

Borde sova snart .,

Sitter och läser lite grann i en bok jag lånade på biboteket idag: Far & Dotter- Inspirerande kunskap om relationen mellan varje kvinna och hennes far. av; Barbara Gouter & Joan Minninger. Det är en psykologibok och eftersom jag är väldigt intresserad av sånt, typ varför man är som man är osv.. så kände jag att den var värd att läsa.

Hittade en text i boken som jag fastnade vid.. som jag läser om och om igen.

Att växa upp med fadershunger
Vad händer med den fadershungrande lilla flickan när hon växer upp och blir stor? För det första saknar hon vanligen självförtroende både såsom kvinna och människa och blir sällan belönad efter förtjänst. För det andra kan hon ha mycket större behov av att få männens uppmärksamhet och kärlek än kvinnor i allmänhet. Eftersom hon älskar sin far och längtar efter det han aldrig gav henne tenderar hon att välja män som liknar honom, det vill säga som är mindre kärleksfulla och uppmärksamma än män i allmänhet. Detta leder till en ond cirkel där hon behöver mer och mer men får mindre och mindre samtidigt som hennes självförtroende blir alltmer underminerat för varje bakslag.

Fick ett väldigt roligt mejl idag ! Är väldigt exalterad och upprymd. Linn kommer över imorgon så ska vi fixa lite inför detta. Men berättar inte vad det är än ;P Det får ni vänta och se i några veckor.

Snart är sommarlovet här och frågan är ifall livet kan bli mer underbart :D 


RSS 2.0