Redan som ung vad Pamela Anderson skönhet för mig !

Jag minns när jag var riktigt ung. Kanske en sex, sju år, kanske yngre. Jag älskade mina barbiedockor ! Men jag hatade alla fejkade barbies. Stasy och allt vad de hette. De var inte vackra, de var bara barbie wannabes. Jag minns att jag älskade hennes slånga blonda hår och hennes blåa ögon ! Jag minns att jag önskade mig det håret och de ögonen. Jag önskade att jag hette Sandra eller Sara. Jag var rädd om mina barbiedockor. Jag har kvar dem och de två jag älskade mest sitter på en hylla i mitt flickrum.
Barbie är fortfarande bland det vackraste jag vet och det finns inget bättre än att gå till leksaksbutiker och bara stå och titta på alla vackra dockor med deras underbara klänningar !

Jag minns när jag var runt åtta år kanske, äh jag vet inte exakt ålder men det var riktigt länge sen och jag var ung. Jag fick syn på en stor reklam skylt på Pamela Anderson. Den var jätte stor och svart vit , på hennes ansikte. Jag minns att jag redan då tänkte; Gud vad vacker hon är ! Vem är hon? Jag minns att jag tänkte , utan att överdriva, att jag aldrig sett något så vacker innan. Jag hade helt enkelt aldrig sett något liknande !

Några år efter det, fick jag syn på ett repotage i en söndags tidning eller något sådant, om just Pam. Mitt hjärta bultade till när jag såg att det var hon ! Det var flera sidor med bilder på henne. De hade fotat henne på stranden när hon hade en vit polotröja på sig och vinden i håret och hon såg jätte lycklig ut med ett stort leende på läpparna ! Vissa av bilderna var fotade inomhus, hon hade en svart tubtop och en vit stjorta över. När mamma hade läst tidningen och den skulle slängas, smög jag med den upp på mitt rum och rev ut bilderna på henne. Jag var rädd att folk skulle tycka jag var konstig om de visste att jag tyckte hon var vacker. Det var väl inte meningen att en flicka i min ålder skulle tycka om en yberblond, storbystad kvinna med mycket smink? Jag gömde bilderna på henne och tog fram dem ibland och avundades hennes skönhet.

Tänk att jag redan då föll för det fejkade. Pams lockiga, blonda hår och det stora vita leendet. mörk sminkning i svart och brunt som framhävde hennes ljusblå ögon ! Gud vad vacker den bruden är !

Här kommer bilder på henne, Se och njut ! :





plugg, plugg, plugg .,

Sitter här och försöker plugga! Har engelska prov imorgon, gramatik! usch jag orkar inte ;S

Men längtar till imorgon ändå ! I alla fall efter att vi slutat skolan. Då är det lång öppet i gallerian och bland annat gina tricot har rea ! Wiie , bokrean får man ju inte missa heller ! :D Emmi ska sova över här eller hos linn, eller så sover vi alla tre, . i samma säng hahah trångt men kul ! Fast just nu vill jag nog ändå ha fredag  , det vore riktigt gött !

Imorgon ska det shoppas ! :D









. confused!

NY DESIGN !

Ny design , tack Nicklas ! :)

spana in ;

www.Ultimate-Disco.info.se  & www.X-Clusive.se


I'm gonna haunt you in your dreams,babbe

Jag och linn var en sväng på maxi som vanligt och på hemvägen va de nån skön snubbe som spelade dans musik nån gammal från säkert 50-yalet haha han ahde fönstret öppet så vi ställde oss och dansade ;) Hur sköna är inte vi? haha

Vi ska göra en korsett i skolan nu. Jag har kollat lite på internet och fick en jävla massa ideér och insperaion! Jag tänker göra en grädd vit romantisk, sexig korsett. Med snörning hela vägen bak och även lite därfram. Med spets på sidorna så mans er huden under osv. Kan inte riktigt förklara men ni lär få se den när den är klar :) gonna be great !



Äldre män ska det va ! Gärna i deras bästa ålder, 25-30+ maha (;


Bra jobbat Linn ! xD

Jag bara måste berätta en grej!
Jag och linn sitte roch gnager på morötter i hennes säng och tittar på film. Så plötsligt knakar det till och vi lyfter på madrassen och ser att en bräda har åkt ner. Det var bara att ta upp den igen. Jaha där sitter vi lungt ungefär en 20 till, så ska linn lyfta på sig och gå och lämna fatet i köket tror ja, SÅ BRAKAR HELA SÄNGEN IHOP! HAHAHAHAHAHAHAHAH ! Där sitter vi på golvet ! Jag börjart garva så jävla mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen ! Och linn bara skriker !
-BORT FRÅN SÄNGEN! :O
Hahahha , jag kunde knappt röra mig men jag rullade bort från sängen. Så lyfter hon bort madrassen och ser att alla brädor har åkt bort och en bräda som alla andra ligger på för att få stöd, hade gått sönder, eller snarare trillat av. Alla spikar hade släppt. Linn fläker fram en hammare bara sådär och jag börja garva ännu mer ! Så försöker hon spika fast skiten igen, och ber mig hålla på ena sidan. hahahah funkade ju inte jag såg suddigt av alla tårar och jag skakade av allt garv. Så när hon spikar i ena sidan och ska spika i andra så åker andra sidan ut och tvärtom, så höll de på ett tag , vilket gjorde att jag garvade ännu mer ! hahahaha ! Tillslut sket vi i vilket och slängde madrassen i sängen, på golvet. hahahha då börjar linn garva lika mycket som mig. Då hade hennes chock släppt liksom. Där sitter vi på golvet som ingenting och har det allmänt gött. HAHAHA jag garvade non stop, utan att överdriva, i en halvtimme ungefär om inte mer. Oh herre gud !
Det bara bubblar i mig när jag tänker på händelsen. xD


NEEEEEEJ :O

Nu tappade jag i kulan av läpppiercingen i vasken när jag tvättade av sminket, igen !!! FAAN! det är nog femte gången! En såndär är inte billig! Usch de två finaste har jag tappat med :( och nu har jag inga pengar att köpa ny heller ! Få sätta i en kula som ja har till navlen men de är typ dubbelt så stora som en vanlig! Ser ju helt kefft ut!!!!!! ;'/ Blööööööäähhh !

Life will suck from time to time, but I still live a god damn beautiful life !

så här ser jag ut utan räls ! Och såhär ser jag även ut klockan 03.30 på natten när jag festat  ._. haha usch men men jag lovade ju att visa bild :) Och nu ser ni även mitt hår ju !




puss på er !

.

Så jävla förbannad !!

Va fan!!? Nu ska även de jag trodde va vänner börjat med sina jävla fördomar om mig! Och kasta skit över mig som om jag inte hade känslor!? Asså va fan ! Jag vet att det bara är avundsjukan som spelar in men allvarligt talat! SKAFFA ER SJÄLVFÖRTROENDE SJÄLVA INNAN NI TRYCKER NER MIG!!! Och påstår att jag bara är en blond bimbo med för högt självförtroende!? " Vem fan vill vara med i slitz? Bara desperat! Det finns en gräns för självförtroende, gumman. " ASSÅ HÅLL BARA KÄFTEN! Så jävla väl känner inte ni mig fan inte att ni kan påstå nått sånt !!!
Förklara era "desperata" försök att få uppmärksamhet med de bilderna på er i urringning och push bh!? haha nej klart ni inte kan? " tog bara på mig någon bh på morgonen? " hahahah någon gång måste du väl ändå köpt den !? 

Fan vad patetiskt !! SKAFFA ETT LIV!


Alla <3-dag

Igår var det alla <3-dag som jag hopas alla vet ;)
Jag åkte till Amanda och lite senare drog vi vidare till eksjö och träffade Nina. Vi festade på hotellet. Det var kul, rätt sällskap osv men kanske fel ställe haha . Men vi hade kul !

Nu håller jag på att packa alla mina miljoner saker igen!! Det är mest kläder och smink och sånt. Det är t.o.m meer grejor nu eftersom jag har shoppat under månaden och jag drar med mig mer saker hemifrån som jag vill ha i lägenheten. Usch jag ser inte fram emot att bära alla 5 ( om inte mer ) tunga väskorna ! :S Jaha, hem till lähenheten igen efter en månad. Minns knappt hur det ser ut haha. Nästan så man saknar skolan lite , oherre fattar itne att jag just tänkte det dära haha nej men man saknar ju vissa människor osv.

jag blev nöjd emd slingorna jag gjorde ! Blev 5st. På sidorna typ. Det är snyggare än vad det låter det lovar jag hahah ;) Det kommer bild ! justde! Appropå det! :


testbild !

Nu funkar det änstligen att ladda upp bilder ! Ja men då kommer bilder inom snar framtid ! :D

XOXO

Det är de små sakerna som gör livet !

Igår åkte jag, Becca och Linn in till hotellet i nässjö och bubblade och hade det allmänt gött ! Det var riktigt härligt och jävligt kul! Becca gick till Emil och Linn joinade mig hem. Sedan drog vi till sandra och tittade på massa gamla bilder och hade trevligt. Medans vi väntade på att en film skulle blir klar nerladdad så spelade vi skitgubbe och den som förlorade fick dricka vatten ! Inga toabesök var tillåtna ! haha vi hade riktigt kul ! Vi glömde bort tiden totallt och vi började titta på filmen vid 0.00 ungefär haha . Det var filmen Sex drive. Jo men den var bra. störde mig på att de garvade mitt i allt och de visade de som filmande osv. Vilket gjorde att filmen inte blev så trovärdig. Annars var den stört skön! Filmen höll på i 3 timmar ungefär ;O . Jag och linn låg hemma i min säng vid halv 4 nånting.

Idag åkte jag in till stan för att besöka frisören. Äntligen ! Riktigt skönt att bli av med utväxten och de slitna topparna ! På fredag ska jag dit igen och sätta i bruna slingor i håret. Lösa som jag bränner fast. Vill inte ha många dock men vi får se hur det blir :) .

Funkar fortfarande inte att ladda upp bilder ;S sorry ! Men det kommer det lovar jag !

XOXO

Hänt mycket !


well det löste sig i alla fall :D
Vaknade av mormors ljuva stämma och morfar hade kameran i högsta hugg! HAHA  så söta de är :D Efter frukosten så åkte vi hem till mamma och faster var med me. Där blev det presenter och nån äcklig punch tårta som mamma gjorde :S Alla tyckte om den utan jag! Det var en 30+ tårta !! PUNCH i vaniljsåsen !!? Va fan tänker hon på? hahaha aja bilder på några av presenterna kommer förmodligen imorgon :)

Vid 18.00 kom sandra, becca och linn med tårta och presenter! Tack för allt jag fick ! Bilder kommer imorgon som sagt :) Beccas tårta var sååå otroligt god! Och vi smällde i oss en fjärde del var! :O hahaha . Vid nio åkte vi ut till solberga och träffade lite folk. Därefter åkte jag och becca vidare till Nässjö och träffade fler människor ! Mycket trevlig kväll må jag säga ! Thanks! :D

Igår hade jag sån jäävla mensvärk så jag var ute och gick i snön och kylan. Vad hände med alla vårkänslor !!? Inga fler vilda drömmar här inte :( usch vad tråkigt det blev. Väldigt slapp och skön dag !

Idag, Måndag, gick jag upp klockan 06.00 !! :O shieet jag var en zoombie i flera timmar haha. Tog tåget in vid halv 8 och var hos tandläkaren. Där jag tog bort rälsen ! :D:D As nice ! Jag tycker dock jag ser konstig ut men är väl bara inte van. Sedan gick jag ner på stan emd min underbara kusin. Vi tog kort till legg, var i alla affärer. Jag köpte en mascara och en handväska. En liten rosa ! So cute ! :D Sedan var vi och fixade min klocka ,som jag fick av mamsen när jag fyllde, så den passade.. Vi fixade sedan legg och var till sist och åt på coco tai. Goott !

Sedan Åkte jag hem till morfar och sov i några timmar. Vid 16.00 skulle jag vara hos tandläkaren igen. Fick en annan tandställning som jag ska ha i några månader men den är avtagbar ;D haha och hem igen. Gjort mycket idag ! Ringde "pappa" innan med. Han ska börja spara till min näsoperation nu! skulle göra den när jag är 21 egentligen men pratade med mamma och det blir nog tidigare! Bara farsan skaffar fram pengarna så snart som möjligt ! Men det lovade han. :D as niiice . Nu är jag såå trött ! Ska sova tidigt idag ! :)

Det funkar inte att ladda upp bilder idag! Det kommer massa imorgon om det funkar då! :D

xoxo ! <3

.

Morgondagens planer!!????????

Jaha nu var praktiken avklarad! Fan va fort det går ! Tycker inte det var längesen som jag var jätte nervös och skulle ringa till praktikplatsen och kolla om jag fick vara där hahaha herregud ! Men det var varit riktigt kul sportlov nu med dåe. Shiet kommer vara svårt att komma in i skolrutinerna igen.



Fredag okej, och händer nått ikväll ? nej det tror jag inte. Förra helgen satt jag bara hemma med . Fan vad tråkigt! Och planerna för imon? Födelsedagen. Ja på morgonen vaknar jag här hos mormor och morfar. Vi åker hem till mamma och några ur släkten kommer väl. På kvällen..? ASSÅ JAG VET INTE ! Jag tänkte typ att bara jag och 3 tjejer till skulle träffas på kvällen äta tårta och så.. sedan gå till nån random på fest i nässjö eller jönköping ! Men det verkar ju inte vara någon fest och jag vet inte om alla tjejer kanske ska vara med ? Men hemma är mamma hemma så där kan vi inte va om vi ska vara alla. I lägenheten i Vetlanda då? Nej det är för litet för så många och om vi bara är 4 st funkar det ju men då blir det lite krångligt om det är fest i Nässjö så ska vi åka först från nässjö och sen tillbaka dit. Onödigt ! HUR FAN SKA VI GÖRA IMON ??? Börjar få lite panik haha. Känner att jag inte vill göra någon stor grej heller. 17 är en onödig ålder och inte alls nått speciellt.,
Nästa år då blir de 18års fest tillsammans med becca och planerna är att kankse ha ett underklädsparty haha ;) vore as skoj!
Men iår.? .. hm.. kom med förslag tack ! :D

nu äre bara 3 dar kvar sen åker rälsen av ! Längtar mer till det än till imorgon haha ;P

Nu måste jag packa alla mina grejer för att jag ska ju flytta hem till mamma imorgon för en vecka. Detta jävla packande! Det har jag tröttnat på nu haha .

Puss på er ! :D

Alla är kåta och glada på våren ! :D

Igår kväll var jag ute och gick med min älskade vän marcus ! ÅÅ vad jag har saknat honom !  Kul att träffas och snacka lite skit.

Idag började jag vid 15.00 så innan hann jag och mamsen dra ner på stan och köpa present till mormor ! mamma köpte även två vårjackor till mig (A) får dem inte förens i helgen men ändå haha :P 
föresten så tycker jag nog att den andre praktikanten och jag flörtar lite smått haha :O Det är i alla fall vad signalerna säger höhö . Va fan det är ju vår ! Det ligger i instinketrna! Jag vänder i alla fall på huvudet så fort jag ser en kille nu mera! hahah helt sjukt ! I borås jag bah tjöt -EN KILLE! hahaha som om jag inte sätt en innan ! hahaha Och michaela bara garvade. Han gick tom brevid en tjej men henne såg ju förstås inte jag hähä. ;)
Slutade vid 19.00 höll på att missa tåget men hann precis !

Imorgon åker Emil till Usa. Ha det så kul ;D Och snart är det lov och livet bara leker ! Jag är så glad nu mera skrattar hela tiden ! ÅÅh underbara VÅR ! <3


jag har stort huvud :O nej jag har faktiskt väldigt litet huvud ;S hahahahah

Roadtrip !

Vaknade vid 07.30 på en lördag !! :S åkte med andra mode & design elever i en minibuss med våran lärare till Borås för att kolla på Textilhögskolan ! Det var mycket intressant. Fick se en maskin som det bara finns 3 i hela världen. Den stickar med metalltrådar. Det finns en till i USA Nasa ! Och en i Japan var den används till där är top secret ! Och en annan maskin som var häftig var en som kostar flera miljoner som används mycket i Kina . Man bara går in på ett pogram på datan och gör en tröja tex så göra maskinen den fort utan sömmar. Man behöver inte göra något ! Jag blev imponerad :P Modedesign linjen verkade jätte bra och jag lär nog söka dit och till beckmans. Efteråt belönade vi oss alla med att gå till en jätte mysig resturang och ta en efterätt. Jag som många andra tog chokladmousse med apelsin. Lyxigt och supergott ! haha. På hemvägen sov vi allihop .


På kvällen ville jag hitta på något med nån men ingen kunde ju :( Jag orkade inte festa det var jag för trött för det var en sån där mysig-filmkväll-kväll ! Så jag satt själv och kollade igenom några filmer var jätte trött så gick o la mig halv 12.

Idag vaknade jag 11.30 och tog en dusch. Sedan gick jag ner på stan och träffade Linn ! Det var ett tag sen och vi har massor att ta igen ! Blev dock en väldigt kort stund för hon skulle med tåget till Vetlanda. Men även de korta stunderna är värda nått ju :D Jag fick ett av de läppstift jag har beställt ! Supernöjd ! Det är rätt mörkrosa med lite glitter i och det luktar jordgubb ;D haha De andra jag har beställt är lite ljusare och så har jag beställt en vit läppenna.

Om 3 dar fyller mormor år (4feb) och om 6 dar fyller jag 17 (7feb) !
och två dar efter de åker rälsen bort ! :D



xoxo

.


RSS 2.0