en liten bit av det innersta,

Jag är som många andra rädda för att bli ensamma. Men även om jag vet att jag inte är ensam så mår jag dåligt när jag är själv. Många kan tycka det är skönt att ha en stund för sig själva, men inte jag. Jag mår bara dåligt av det. Jag vill umgås med dem jag tycker om och älskar, blir bara deprimerad av att vara själv. Det är en nackdel med att bo i egen lägenhet, för min del i alla fall. 
Dock har jag blivit väldigt folkskygg. Jag tycker inte om att vara bland massor med människor längre. Den sitvationen finner jag väldigt obehaglig. Att ha många runt omkring mig. Så har det inte alltid varit. Så har det blivit nu på senare tid. Jag brukade älska att vara bland massor av människor på samma gång, att träffa nya mäniskor osv. Nu vill jag bara vara med dem jag vet känner mig, och gärna i en lite mindre grupp. 

På senaste tiden har jag verkligen varit mig själv. Jag har hittat mig själv och jag har levt så som jag vill leva. Jag har varit den människan jag alltid velat vara men som jag aldrig vågat vara. Men detta har medfört att mitt psyke har brytits ner nått enormt. Jag brukade älska uppmärksamhet. Jag brukade älska att träffa folk. Men det kan verkligen bli för mycket av det goda. Destu mer man får av det man vill åt, destu sämre mår man som människa. Det låter så sjukt men det är sant!  Det hade varit så skönt att bara sticka härifrån och bli någon annan för ett tag. Att släppa all denna påfrästning. 

Jag känner att jag vill vara mer med min familj nu ett tag. Ser dem aldrig längre. Min bror behöver mig nu det vet jag och jag ska titta på film med honom i helgen. Han och jag har nog aldrig riktigt umgåts. Eftersom han är 8 år äldre har vi alltid varit på så olika nivåer. Vilket är synd. 
Morfar mår bara sämre och sämre.. Ska ut till mormor och morfar i helgen med. Känner att jag vill det. Så ofta de tjatar om att jag ska komma ut till deras husvagn och jag bara säger; ja, jag ska komma till er snart.. men jag kommer ju aldrig. Nu är det dax att jag tar tag i detta! Så nästa helg blir en nära och kära helg och inte massa festande... Det kan behövas :) 

Förövrigt har jag haft en bra helg, solen skiner och snart är det sommarlov :D Puss på er :*

Ny mobil tack !

Oj vad längesen jag skrev ! Förlåt men ag har fullt upp hela tiden och när ja inte har det så orkar jag helt enkelt inte skriva. Massor har hänt men jag tänker inte skriva allt för det skulle ta en jävla tid. :P Jag mår bra i alla fall och jag längtar till Juli ! Då är det britney och jag ska till Isak i göteborg :D 

Jag måste skaffa en ny mobil ! Min stängs av , av sig självt ibland osv. ;S  jag är lite sugen på någon av dessa:

sony ericsson XPERIA X1

Samsung F488 TouchWiz Pink 



Vi får se hur det blir :) Solen skiner ! Har varit ute en stund innan idag men orkar inte.. det är såå trååkigt att bara sitta helt själv i solen .. :S hahah. Har varit ledig i en vecka nu as gött ! Skolan börjar igen på onsdag. 

Puss på er :) 

woohooo!

NU ÄR BILJETTEN BESTÄLLD !  Jag ska se Britney live den 13 Juli 2009 !!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D Äntligen en dröm blir sann !



min data är sjuk :( haha

Min data har hängt sig totalt ! Kan inte sätta på den eller något. Det är en lampa som lyser hela tiden och den låter .. Helt sjukt ! Måste fan lämna in den snart.. men vill inte :( haha . Ja så om jag inte uppdaterar så är det för det så ni vet det.. . Nu sitter jag på mina föräldras dator.

Är hemma över helgen och imorgon ska jag vara med Sandra, Becca och Linn . Ska bli kul, det var längesen det var vi 4 ! Längtar.

Vill se britney live nuuuuu ! :D



Sitter i skolan på hantverk och chillar. Ingen lärare och inget att göra. Onödigt vill hem .

Bilder på kläderna jag sytt osv

Nu fick jag ett samtal från "pappsen" som sa att han skickar pengar till britneybiljetten ! GÖTT !

Idag har jag varit hemma från skolan. Spydde igår men mår mycket bättre idag !
Jag är trött som vanligt och vill bara ha fredag nuuu ! haha .

lite bilder som togs innan modevisningen:







Linn min homemade barbie!
Håret:
Gjorde en inbakad fläta på ena sidan och la allt hår på den andra sidan. Satte i massor av löshår och gjorde en stor bulle av luggen. Mejken: Svart med lite brunt och grått i. Lite rosa skimmer och lösögonfransar. Vit , rosa och brun läpppenna, ljust rosa skimmrande läppstift(ej påtaget på bilden) Solpuder och rosa och guldigt skimmer Målade även hennes ögonbryn tjockare och längre än vad hon har. Halsbanden är en julklapp jag har fått och klänningen är sydd av mig . Hon blev söt! :D Men hon bara skrek DET HÄR ÄR INTE JAG! haha jag bara skrattade.


...

Det gift som jag lägger ut, Sväljer jag själv.
De fällor jag lägger ut, Fastnar jag själv i.
Det dödar bara mig.



Helgen !

Onsdagen hade hantverkspogrammet öppet hus så vi fick ledigt på torsdagen. Hur gött som helst!

Valborg var jätte skoj! Jag , Linn och Emma förfestade först lite hos Linn med grannarna och sedan åkte vi ut till skirö till ett hus och förfestade med ett gäng grabbar vi träffade för några dagar sen . Vi hade jätte kul och alla var stört sköna haha . Sedan gick vi till ekbacken och dansade till casanovas hela kvällen. haha . De flörtade med oss och ville ha med oss i turnébussen ;O haha nästa gång då är det scotts som kommer då jävlar blire efterfest haha (;



När jag och Emma kommer fram till min ytterdörr, va frös och var så sjukt trötta, så märker vi att jag inte har den rätta nyklen till dörren! hahaha fy fan fick gå och väcka hyresvärden klockan 3 på natten men han blev inte arg som tur var. Sånt där händer bara mig! 

Igår steg jag upp klockan 06.00 och diskade osv :S haha . Sedan sminkade jag Linn och fixade hennes hår och fixade samtidigt mig själv. Klockan 12.00 var det modevisning på torget. Där jag visade upp mina kläder jag har sytt. Linn var min modell. Jag hade på mig en korsett och den röda kjolen och Linn hade en klänning. Kommer bilder senare :) Vi var jätte nervösa verkligen! Men det var jätte skoj och man ville göra det igen!

Lördagen var en riktigt varm och skön dag! Jag, Linn och Emma gick och åt på resturang och sedan gick jag hem en stund innan Sebbe kom. :) Dock på grund av missförstånd om hur han skulle komma hem dagen efter så var han tvungen att ta bussen hem efter två timmar.
Sedan gick jag till Linn och Emma som var på fest hos valborg grabbarna. Efter en stund gick vi ner på stan. Det var crusing. Lamt med fulla vuxna och tusentals raggare. men träffade ett gäng sköna killar som umgicks med Linns granne så vi gick hem till dem en stund. Linn och Emma gick tillbaka till valborgs grabbarna efter en stund och när jag blev trött gick även jag därifrån, fast hem.

Bra och lång helg ! Hoppas ni har haft en trevlig valborg också! :D


jag är glad, glad, glad !

i sommar kommer BRITNEY TILL SVERIGE !!!!!!! :'D



RSS 2.0