tävling

Skriv tävling på www. stereotyper.nu. Man ska skriva om fördomar. Vilka fördomar man själv har och vad man har avrit utsatt för. Vår klass är med och mitt bidrag kommer ut på bloggen så fort som möjligt :) rösta gärna på mig ! hihi

onödig fakta

Idag har jag köpt: foundation, concealer, en scarf och parfym.
Min älskade parfym som jag har haft lääänge ska utgå ur sortimentet! VA FAN? den lukatr så mig och så underbart gott
:( it sucks

haha så nu vet ni det ;) haha

Var glad för det du har och tänk inte så mycket på vad du inte har .,

GRÄSET ÄR INTE GRÖNARE PÅ ANDRA SIDAN!
trust me


måste få skriva av mig lite.,

Jag har fastnat i ett litet dilemma,
Jag tycker om min kropp som den är och vill egentligen inte gå ner i vikt. Är stolt över mina kurvor osv.. men om jag ska göra glamourmodell jobb så måste jag gå ner i vikt.. Kommer aldrig tjäna stora stålar med denna kroppen...  Men vet ju inte om jag vill bli modell heller.. Asså gud vad svårt..Jag måste gå ner men vill inte. Idialet idagens samhälle är helt sjukt! Jag vill inte se ut så som alla tror att man ska se ut.  Men ska jag tjäna pengar på modellandet så måste jag ju. Funderar på att strunta i den karriären. Men känns så sjukt, det har alltid varit en dröm som jag har vetat aldrig kommer gå i uppyllelse, men nu när jag har chansen så tar jag den inte.? Blöööö, måste verkligen tänka på detta....

Puss på er

Bilmässan på elmia 09

Liten sammanfatting om helgen !

Jag och amanda hade en mysig torsdagskväll. På fredags morgonen gick vi upp vid 06.00 och började fixa oss. Väl på stationen i Vetlanda komme rinte tåget och om det inte vore för Amandas mamma skulle vi nog missat tåget ifrån nässjö. Redan på tåget till Jönköping vad de två irländare som ville ta kort med oss.

Vi träffade killarna vi skulle jobba för och alla var super trevliga! Vi fick gå runt lite och visa upp oss och dela ut lappar samt stå vid deras monter och vara sociala. Vart vi en gick så var blickarna riktade mot oss. Häftig känsla. Massor med folk kom fram och ville ta kort med oss. Många smygtog biler på oss också. Vi fick även skriva ett par autografer, haha. Jag vill inte ens tänka på hur många sidor på nätet vi ligger ute på nu ;s . Det var mest killar som kom fram men även tjejer.(Men vi fick ju många bitch blickar från tjejer med). Det var killar i alla åldrar. De yngsta var runt 7 år kanske och de äldsta var nog nästan 60, haha. Fotografer ville ta kor tpå oss framför bilar. Och så fort vi städe oss och poserade så kom trettiotal fotografer och massor av "vanliga" som fotograferade. Jag har aldrig sett så många blixrar runt mig innan. Gud vad mycket det blev. Nästan för mkt! Vi fick några modellerbjudanden av fotografer också.,

Efter att vi jobbat gick vi till hotellrummet och fixade oss och sedan ut och åt på resturang. Killarna beställde in resturangens finaste vin. sedan gick vi in på slivers och festade VIP. Allt var gratis för mig och Amanda. De betalada allt, hotellet, mat , dryck, taxi... allt! Vi hade en riktigt kul kväll ! Sedan sov vi 3 h och när klockan ringde nästan morgon ville man inget hellre än att sova ! Gud var trötta vi var.

Det var samma visa på lördagen som det hade varit dagen innan. Många som ville fota med oss och på oss. Vi fick så grymt ont i fötterna efter klackskorna under dagen att vi tog av oss dom. Det värkte nått enormt ! Aldrig varit med om någon sådan smärta i fötterna. :S Går inte beskriva.

Sedan var det likadant som kvällen innan. Tillbaka till hotellet, Ut och äta, Festa på slivers. Vi skulle åka limousine men vi beslöt att inte göra det. Mest för våran smärta i fötterna.

Nästa morgon gick jag och Amanda upp och åt hotellfrukosten och sedan gick vi upp till rummet igen och sov. Sedan tog vi tåget hem. Bra helg men man var sjukt sliten!! Gud var det där tär på kroppen man hade ont över allt. (Har fortfarande ont!) och man var sjukt trött!

Jag känner att jag inte skulle klara av ett sånt här jobb för ofta. Det är sjukt påfrestande både för kroppen och för själen. Jag känner att jag inte har psyke för ett sånt här jobb på heltid. Vet inte om jag skulle kunna göra det igen. De ville ha oss nästa år igen men vi får se. Jag vet inte om jag pallar. Jo kankse nån gång då och då men inget seriöst. Det är inte så lätt som det ser ut !

 
jag i dräkten



På stationen i Vetlanda. Uppsminkade klockan 08.00 på morgonen hahah






På Elmia


Mandy



En trevlig brud vid namn Sussie & Mandy


party



Sådär jah, nu vet ni det. Och Time för mig att skriva en uppsats :(
XOXO

Glad Påsk ;D

Jag är så grymt stressad ! Imorgon ska jag upp vid klocka åtta och städa och tvätta och duscha och allt sånt, sedan ska jag till Amanda. Eftermiddagen kommer bli skön dock! Jag och Amanda ska verkligen ta hand om oss själva med ansiktsmask osv. Slummerparty hah. Men hur i hela friden ska jag hinna med allt jag måste göra på bara några timmar !?? :S

Jag känner hur stressad jag är! Har fått reda på en tråkig nyhet med, vilket gör att jag inte mår bra. Fy fan .. Har lipat en del nu, kanske på grund av stressen och denna nyhet.. Ja , förmodligen på grund av det!

Denna kvällen var jag på bio med Emma och hennes syster Frida. Vi gick på En shopoholics bekännelser. Den var bra. Jag kände igen mig så grymt mkt.:S Det är dock inte bra !

Har inte bloggar på några dagar nu. Men har så fullt upp hela tiden. Usch jag som trodde att lov var till för att vila, men nej ingen vila här inte !

fredag och lördag blir det bilmässan som sagt. Jag börjar verkligen känna av nervositeten nu! Och självklart har man fått en stor, röd lysande finne mitt emellan ögonbrynen :D Woohooo! Så perfekt ._.

Nej nu måste jag verkligen sova! Hoppas ni alla har en bra och lugn påsk (; :D


Solig lördag !

Oj fylle inlägg igår haha kul...

Har inte sovit mycket inatt, gick ner på stan för att köpa present till min älskade bror. Och så köpte jag en ögonbrynspenna och ett puder :) Gud va fint väder det är ute ! :D Är så sjukt trött, känns som om jag går runt i koma haha! ;S 
Gåragen var både bra och dålig. Men jag väljer att vara positiv och se det som en jävligt bra kväll ändå ! :D

Ville bara säga att jag vet vilka vänner jag kan lita på! Jag älskar dom och jag är så otroligt glad över att ha dom. Man skäms inte över sina vänner!; De orden gjorde mig varm. Sen att de finns falska människor, jotack det vet jag. Men jag vet som sagt vilka Jag kan lita på. Tack till er tjejer ! <33

Nu ska jag packa ner lite och sedan åka hem. Sitter och funderar på vad jag ska ta med mig, hm.. aja det märker vi !


XOXO

hehe

förferre @linn nu! woooeeew !  :D hahahahahhaha


hahaha det äger hhär:>d/sandra

nina är bsr och jag älskar henne! ( bca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARÅ!!!!/linnengdahl

Snart lov !

Idag efter skolan gick vi lite på stan. Jag köpte allt jag behöver till jobbet nästa helg. Lösögonfransar, lösnaglar, strumpbyxor.. Sedan satt jag och Linn i solen ett jävla bra tag.
På kvällen kom Mandy och jag blekte hennes hår yttligare en gång.


Jag taggar morgondagen ! ;D Det känns som om den kan sluta hur som hälst !

hallå läsare !

Måste vara magkatarr jag har åkt på. Jag har alla symptom osv. Va och köpte tabletter på apoteket idag så mår lite bättre nu. Skönt det !

Efter skolan var jag och Linn på stan, vi stekte i solen och åt glass :)
Nu på kvällen har jag varit med Amanda. Jag blekte hennes hår och vi snackade massa skit.

Imorgon ska jag och Linn laga mat. (Om jag får ner något ;S) Efteråt kommer Amanda igen.

Sedan är det fredag och lov för hela slanten ! :D Utposten blire på fredag med ofc. Fira Sandra och Emma innan hos linn med några tjejer till. Äta på resturang och tårta sedan plockar vi nog fram de starkare grejerna höh. (:


RSS 2.0