Filmtips

image9


Har aldrig sätt en skönare film! Se den!  Den är bara bäst ! Skrattade redan efter första meningen ! xP

<'3

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as i stand in the desert
But i'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

I dont wanna waste the weekend
If you dont love me, pretend a few more hours, then its time to go
As my train rolls down the east coast I wonder how you keep warm
Its too late to cry
To broken to move on
And still i cant let you be
Most nights i hardly sleep
Don't take what you dont need from me

Stockholm <3

Denna helgen har jag spenderat i vår kära huvudstad !. Tog ledigt från skolan på fredagen och begav mig ner med x2000. Bosatte mig på scandic hotell i södermalm och sen var det stan som gällde :) myste mig runt där bland stockholmsgator och njöt av att dra in luften av stress, bilar och fullpackat med folk. Trivdes till 1000 ! Jag kände mig hemma, passade in . Köpte Tokio Hotels skiva Scream ! :D , och de efterlängtade rosa jeansen ! & Ett T-halsband som jag så länge viljat ha ! ( stands 4 TOM ;) ) sen senare på kvällen var det bara att byta om och ta taxin ner till Cirkusen för att gå på Rivierans guldgossar. När jag klev in där fick jag en sådandär underbar känsla igen! Något utöver det vanliga. Och där i ett hörn stod Christer Sjögren :O haha inte för att jag tycker om han såe men det är fan coolt . Ingen annan kände igen honom men det gjorde jag . Jag gick fram till honom och fråhade efter hans autograf (x . Han, hans fru och hans kompisar så myckett förvånade ut ! haha de hade la inte väntat sig en 16åring komma fram till han + att det är nog inte så märkvädigt för de som bor där uppe att se en kändis :P. Teatern va as skön xP . Robert Gustavsson är fan underbar ! heheh, .

Nästa dag vaknade jag tidigt. Gick ner och åt frukost. Mums på hotellfrukost ;D . Sen hälsade jag på några vänner där uppe . På eftermmiddagen drog jag till Globen för att se DIF vs. LHC . Gick förbi Hovet, då pirrade det som fan i magen bara av att se Hovet ! 3 April ! <33333 var det ända jag kunde tänka på för stunden !. Har varit i Globen tidigare ett antal gånger men det var ett tag sen. Det känns mycket mindre än vad det är när man väl sitter där inne men tar man en titt upp ser man att det är nog inte så litet. xP Vi hade lindsköpingsklacken precis bakom oss och de är ju inte precis kända för att bete sig bra och huvsat ! Usch det var hemskt! Idioter rent ut sagt !!. Men de blev utslängda haha ;) . Tack gode gud för det . Det var en snygging i klacken haha men han var et svin som de andra. x) . Matchen slutade 6-0.
På kvällen åt jag på resturang. När jag var på väg dit gick et förbi fyra tyska killar och visslade på mig och sa saker som sciesse och sådant xD haha ,sen när jag komme rin på resturangen o har satt mig vänder jag mig om hör tyska någonstans bakom mig. Och där sitter de :O haha fan va pinsamt !. men så är det (; . Satt och lyyssnade på deras prat hela tiden ! Tyska är sexigt fan! Vill påpeka att 2 av dem var snygga haha .
Gick hem till hotellet. Njöt av stockholmskvällens svala vindar. Satte mig en stund vid datan när jag var framme.

Upp & Hoppa Ut & Shoppa !
Tog tunnelbanan ner till centrum. Gick en runda eller två. Skulle ju sätta i löshår så gick igenom hela drottninggatan från nummer 1 till 100 för att komma till den affären och så är det stängd !:S fan va sur jag blev men sånt är livet,  får la ta och beställa från internet (: som tur är finns ju butiken där med.
Efter en lång dag med spring  drog jag ner till centralen och satte mig på x2000 hem . satt själv så platsen brevid mig var ledig. de ropade ut att alla platser var sålda. Usch vem skulle jag få sitta igemte nu då... ;S Kankse en gammal tant som luktar illa elelr ett jobbigt litet barn elelr något sådant. Sen lite längre bort kommer en kille i 18 års åldern. Shiieeet tänkte jag :O. Och gissa vad han sätter siig??? ! Igemte mig ! oh mein gott typ. Han hade en bärbar data med sig och han satte sig och kollade på film. vi sa inte så mycket till varnadra inte mer än några ord men ändå :D WUUUUHAAA !

Hemma  :D
Härlig helg med upplevelser man inte glömmer :) . Stockholm är lätt en stad jag ska flytta till ! Den är bäst ! <333

Rockbjörnen; Tokio Hotel vann pris för Årets bästa utländska grupp.

Det tyska rockbandet Tokio Hotel var nominerade i tre olika kategorier, Bästa utlänska låt, Bästa utlänska album & Bästa utlänska grupp. Bästa utlänska låt & Bästa utlänska album vanns av Timberland som även vann pris för Årets utlänska artist. Men Tokio Hotel kammade hem priset för Årets bästa utlänska grupp :D ! De lämnade ett videoklipp där de satt och satt söta ut såhär sa de:

"Hi, we are Tokio Hotel!"
Bill: "Thanks to all of our fans in Sweden for this award and making us the best international band of the year! 3,5 million votes for us in this categorie of total 9 million people, that´s so "unbelivebull"! This award is just for you, and also thanks to the readers of "Aeftonblaidet" who have voted for us! We hope to see you all in our European Tour in april in Stockholm! Thank you so much and see you all soon!"

(Bills engelska <3)

Länk till hälsningsvideon: http://www.youtube.com/watch?v=vNelSVtJGMw&feature=related


De skrev även denna till oss :D Deras svenska fans ;


image8Klart att vi ses grabbar! <33

Nu är mina tröjor beställda :D !

Skoldagen gick fort idag, skönt. Även kvällen har gått fort, trist nog. Bäst att inte dra ut nu i helgen då pga av stormen ! :S . Fan, jag som skulle till sävsjö till maysan . <3 Blir inget med det även om hon envisas med att komma . Så blir att sitta inne och mysa dessa lediga dagar. Måndag studiedag. Massa soova ! det är fan det bästa som finns ! Har oftast svårt att sova på nätterna. vet inte varför riktigt men somnar bara inte. Så när jag väl somnar är det skönt att sova hela dagen xP . När det är skola så sover jag bara 3,4 timmar per natt ;S. Vilket leder till huvudvärk varjedag. Aja jag ska inte klaga det finns dom som inte sover några timmar alls. poor people, för sova är bästbästbäst !


Nu har jag beställt Tokio Hotel tröjor från internet :D. Ska ha på mig dom den 3 April då jag ska till Hovet med Bellan :D. Längtar sönder ! Jag & Bellan th fans nr 1 xD .

Beställde dessa:

image6

image7

Nej nu ska jag ta och lägga mig till rätta och nöta sönder One Tree Hill (:
Det är en underbar serie fan !
Man blir så tagen, helt sjukt !.

Godnatt folk & Puss på er :*

Lame Day.

Idag var jag hemma från skolan för att städa mitt rum ;S xP .För min mamma vet att jag inte hade städat mitt rum annars. Plus hade inte haft tid. Tror inte precis jag städar på en helgdag !:S. Gick upp kl. 11.00 gick ner satte mig en stund och kollade på tv. Sen tog jag förnuftet till fånga och gick upp för att städa mitt rum. Tror inte riktigt ni vill veta hur det såg ut. Jag stod länge och bara tittade. Visste inte vart jag skulle börja. Men började sedan med att sortera alla kläder som låg på golvet, på stolar och över lampor. sen flöt det på rätt bra. Var klar ungefär kl. 14.30 kanske. usch städa är det värsta som finns ! Speciellt mitt rum. för det blir alltid så otroligt stökigt snabbt att man inte orkar. så det tar oftast lång tid mellan gångerna som jag städar rummet. Och ibland får jag även ta hjälp av Linn & Becca eller mamma och ibland t.om mormor för att det är så mkt att göra och för att det ska bli något gjort. xP . Blää på att vara duktig ! . Lär lätt fixa nån som städar åt mig när jag blir vuxen ! Tro inte att jag tänker göra det ;S xD .


image5   <------- Bilden är tagen vid ett annat tillfälle.
Om ni tycker det ser stökigt ut på bilden så är det inget emot hur det såg ut innan idag !


Nu sitter jag hos min bror och är barnvakt med mamma åt hans son. Melvin är nog det ända barnet som jag älskar ! Usch och fy på barn ! jag ska då aldrig skaffa några. De bara skriker, luktar illa och spyr :S .
Imorgon ska jag till skolan. Thank god it's friday !

plugg, plugg, plugg...

Idag är jag hemma från skolan. Orkade inte gå idag. var så otroligt trött på morgonen så bestämde mig för att gå och lägga mig igen. Har franska tills imon ;/ . Typ 60 glosor och massor med annat. Jag hatar franska det är så svårt. Pallar inte. men måste gå till skolan imon, får la försöka plugga lite, måste se till att få lite bättre betyg nu! annars kommer jag aldrig kunna komma in på den linjen jag vill. Usch och fy på alla krav man har nu. Och snart har vi nationellaproven också. Jobbigt, men så är livet I guess.
Ibland måste man ta en pause från allt, thats it.
Hoppas så att jag kommer in i Vetlanda ! I så fall ska jag och Linn flytta dit till en lägenhet. Fan va gött det kommer bli ! Och ingen franska ! :D haha . & massor med snygga byggkillar xP LOL

Happy Birthday on your sweet sixteen !

Idag fyller Beex 16 år ! Grattis till henne ! :D. 
Var och fikade med Sandra, Linn och Becca idag efter skolan (: Mys på hög nivå. Köpte något ljus som skulle låta ;s haha det funkade inte först och sen när det väl var igång var det bara jobbigt men men :P . inget att göra åt !

♥ Hoppas du har haft en bra dag  ! 


image4

Lol på bilden, var ju ett tag sen.

A6 nu tack !

Vill så gärna till jönköping (A6) och shoppa. Måste nästan det. Vill ha ett halsband med form av ett T och ett par metallic tights, men har fan inte pengar till det just nu. Måste ju spara till Stckholmsresan i April :D . & mitt barnbidrag är nästan slut ;/ som tur är får man sina pengar på mån :) .  Någon som vill följa med mig till Jkpg då? (A) . Studiedag ju ! . Ska ju beställa tröjor från internet denna veckan också. Money money money . Om man bara hade så mkt att man kunde köpa precis allt man ville ha ! ,
image2

Välkommen till min nya blogg!

Ja, då har man skaffat blogg också. (;
Enjoy

                                      423725-1


RSS 2.0