Oskarshamn !

Det blev inte att becca följde med, och linn drog hem efter 2 nätter sen vart det bara jag och bev kvar med grabbarna x) men kul hade vi för det ! Det var storm så ingen segling till öland ;s mådde riktigt illa på den dära båten när det gungade hela tiden vill jag lova !

Jag, linn och bevylin träffades på stationen i nässjö klockan nio på måndag morgonen . Tog tåg till mariannelund, buss till jonsbo, och buss från jonso till oskarshamn.

i jonsbo vad det nu är för ställe ;S

När vi kom fram var vi hungriga och drog till en pizzeria med killarna. Träffade även en ny skön typ som skulle vara med oss! John a.k.a johnelång

johnelång

sen bärde det av till fiddeman innan vi drog till hamnen, skitväder förståss !


fiddeman hade en sån otroligt gosig katt ! :D



hamnen !


Linn och Johnelång


så fort solen kikade fram tog killarna ett dopp i havet


killarna myser :)


mat-mys på bryggan



sen åkte vi motorbåt ! Så jävla roligt har aldrig flygit så mkt! hade ont i hela kroppen sne men det var det värt ! Blöta blev vi också x)


vattenfall


bengt hälsade på precis som förra året :) han har rabies !!!

fick lift in till stan av en skit snygg kille ! ;O han skulle till gotland puss på honom !


åt på resturang och gick på stan innan linn skulle hem


sista kvällen satt vi ute på klipporna vid havet med brasa! Riktigt mysigt ! Killarna badade, jag var riktigt nära, tog av mig till underkläder men ångrade mig, fett kallt ! så jag tog på mig igen haha, nästa dag drog vi till kalmar och åt på resturang och sedan skulle vi på rix fm festivalen där men jag och bev drog på hockey (tvpucken) istället och sen åkte vi hem. Sov riktigt gött i bilen vill jag lova !




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0