Please excuse me, I don’t mean to be Rude, But tonight I’m fucking You.,

'
'
Så här såg jag ut igår :).
Bra kväll! Jag och Lisa hade riktigt roligt trots att rockklubben inte är så mycket att ha.
'
Vaknade sent idag och är fortfarande trött! Ikväll blir det ännu en utgång. Är väldigt sugen på att dansa rumpan av mig! Ska bara se till att få tag på mina kära vänner.'
'
Har visst inte tvättat av mitt smink än.. hm, får nog ta och göra det nu! ..

Kommentarer
Postat av: Lisa

Hej! du har en så jävla bra blogg! följer den varje dag :D men du har en fråga, för att då den kroppen du har som är idealkroppen! har du alltid sett ut så,så att det ligger i gener att ha en sån slank kropp eller tränar du extra mkt äter bantningpiller, matvanor? vill också se ut så ... vad öär hemligheten! // Lisa :)

2011-01-11 @ 01:21:13
Postat av: Nina

Hej Lisa! Vad roligt att höra! Tack så mycket :)



Oj., jag själv ser inte det du ser men det är ju kul att höra att andra tycker detta! Jag har helt ärligt inte tränat mycket i mitt liv och var överviktig som liten.



Jag tränar periodsvis och har säkert prövat de flesta dieter som finns. Men har nu lagt av med sådant efter att det inte visat några resultat. Börja inte banta! Använd inte piller, de funkar inte! och bantning leder bara till sjukdomar.



Jag tror att det inte handlar så mycket om hur man ser ut utan hur man känner sig. är man glad, pigg och utstrålar självkänsla och ett visst självförtroende så ser andra det också.. vilket gör att man blir snyggare..



Jag har väldigt dåliga matvanor! Äter nästan bara mackor och äter alldeles för mycket på kvällarna. Följ inte detta! Måste nog vara gener i så fall.. jag vet inte. Kan inte svara på detta eftersom jag själv inte tycker att jag har en sådan kropp du beskriver. Även om jag är nöjd med min kropp :)



Något som är bra att lära sig är att klä sig efter sin kropp! Man kan skapa illusioner genom kläder, mönster och tyger..



Hoppas du är nöjd med svaret! :)



Kram, Nina



2011-01-11 @ 16:30:15
URL: http://justapieceofme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0