Remember me

Hängde med Lixa och sandra till Jönköping igår och gick på bio. Remember me. Under halva filmen handlade den inte direkt om nått. Det var en film som man kan se men som egentligen är rätt onödig att se. Tills slutet kom! Då Blev man verkligen berörd! Slutet gjorde hela filmen! Sjukt bra!
Vi hade nån blåst tjej bakom oss. Först skrattade de jätte högt som om de va ensamma på bion.. Sen när en i filmen blir strypt säger hon: har han ont? OHERREJESUS! nej han ligger bara där o lipar för att det är kul! Sen när det är sjukt uppenbart att en dör. Det finns ingen chans att mänskan överlever säger hon: Dog han nu? ....... Jag bara blickade åt sandras håll och såg hur hon pustade ut och skakade på huvudet! Ibland undrar man ju..
Sen efter så åkte vi till Nässjö och till Carl. Hade inte träffat han innan men han var jätte trevlig! Lisa var där med. vi hängde lite, drack lite och spelade kort och skrattade jätte mycket. Klockan var halv 4 innan jag kom hem till mormor och morfar. La mig på soffan och somnade.
Kul kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0