Vilket äventyr !

Ute i naturen kan allt hända! HAHAH
Igår var jag och Linn ute och gick. Vi bestämde oss för att gå upp mot ÖB och sedan vända men ville inte ta den gamla vanliga vägen utan gick mot skogen. Vi ville se de fina husen så vi tog en liten sväng om där innan vi bestämde oss för att gå in på en stig i skogen. När vi gått där ett tag märker vi att vi är bakom alla industrier ! haha vi började undra hur vi kom dit ? Alla industrier ligger ju jätte långt upp ! Så långt hade vi väl ändå inte gåttt, eller? Sabo tror jag det var, som var omringat av detta höga stängsel med taggtråd överst ! Runt hela stängslet på innersidan  gick en å. här var man inte välkommen, det märktes.. Vi ville inte in och virra i skogen igen så vi valde att gå längst med stängslet för att se om vi kom ut på någon väg. Vi var tvugna att passera stora sandhögar och en lång smal trång väg brevid med lera. Det var så litet att man var tvungen att hålla sig fast i stängslet. Det kändes som det var andra världskriget haha !
När vi kommer förbi det så märker vi att det inte alls går att komma ut härifrån ! Bakom oss var skog och framför oss vår ända väg ut. Stängslet var ju dock i vägen och ån men vi lyckades ändå som de proffs crimelals vi är att kolla över de jätte höga stängslet med taggtrådar ! :O , hoppa över bron och springa ut genom de stora grindarna mot friheten! Haha man kunde nästan höra hur hundarna skällde och strålkastarna letade efter oss. x)

Jaha var var vi nu då? Vi hade ingen aning men vi var i alla fall bland alla industrier. Och ÖB måste väl ligga här någonstans eller? TIllslut mötte vi en kvinna som var stört skön och bara skrattade åt oss medans hon förklarade vägen :P
Vilken känsla det var när man såg ÖB ! Dock var motorvägen emellan och vi var tvugna att springa över och egenom ett till lerfält innan vi var framma.
Jag säger bara en sak ! Vi tog den vanliga vägen hem... hahha VILKET ÄVENTYR!


Jag köpte ett par skitsnygga pumps igår ! Svarta, paljetter och spets på! MMooms !  :D

Idag ska jag nog sola, skönt ! Det var ett tag sen nu. JAG VILL HA SOMMAR



Och grattis till jonna som fyller år idag ! :D

Kommentarer
Postat av: Jennie

Lägg upp en bild på skorna :D

2009-03-05 @ 19:40:09
URL: http://diorderella.blogg.se/
Postat av: linn

sapa var det juue :p haha

hahahhahahhahahahhaha vilket äventyr :D:D vi är utforkarna vid minfälten som offrar livet för att hitta till öb , hahahaha ;D

2009-03-05 @ 20:07:33
Postat av: Jonna

Tack sötis:)

Skön du e som köpt en bikini mitt i vintern!

2009-03-05 @ 23:36:37
URL: http://jonnagrahns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0