Blondy, Brownie and the Redhead

14.00 Vakande precis. well, inte så ovanligt att jag vaknar vid denna tiden. Snart ska jag fan se till och byta lakanen i sänger gjorde inte det igår (A) . Senare i eftermiddag kommer Brownie & Redie. :D




:*

.


Händelserik dag !

Denna dag har gått i ett verkligen! Vaknade halv 8 av att min brorson livas där nere. det är just i sådana tillfällen jag verkligen inte tycker om barn! ;S Klockan ringde halv 9 utan att jag hunnit somna om.. Upp och hoppa, fixa sig, sedan dra in till stan. Mötte upp Becca och Sandra, gick lite i affärer och sedan kom även Linn. Vid kvart över 11 satte vi oss på thimons och fikade lite, och bytte julklappar. Tack tjejer för det jag fick, love it! :) <3


Linn, Becca och Sandra

Vi hade så trevligt att jag totallt glömde bort tiden. Skulle ju träffa Amanda utanför stationen vid kvart i 12! Hon ringde 10 i och undrade va jag var. Sprang dit och vi åkte sedan till jönköping och gick på stan. Jag köpte 2 t-shirtar, ett grått baslinne, en liten kavaj och ett puder. Vi hade trevligt, i alla fall från min sida :P haha nee men det är alltid kul att prata med amanda, vi tänker och tycker så lika. Mycket intressanta samtalsämnen tycker jag allt.


amanda

Sedan åkte vi hem till nässjö igen och jga rusade fort till tandläkaren. efter det kom Roland och hämtade upp mig, fick följa med på hans och mina bröders pingis träning en stund.
Sedan hem till huset.. puuh, det är ju i det läget man bara vill sätta sig och ta det lungt. Men nej. Jag var utsvulten. hade inte ätit på hela dagen mer än en fralla och en lussebulle. Så jag gjorde en sallad. Sedan satte jag igång att plocka undan lite på mitt rum :S Palla ! Måste byta lakan med .. Herregud ! Fullt upp hela dagen!
Imon kommer Belliboo och Maayie och vi ska tagga nyår vill jag lova !  :D

btw. den nionde februari åker rälsen av ! :D :D :D :D

over and out


Beep

stackars maya så sjuk som hon är lagom till nyår ;S fy ! krya på dig älskling :*
Imorgon blir det att gå upp tidigt och in till stan och träffa sandra, becca och linn, byta julklappar och bara ha allmänt trevligt. Sedan drar jag och amanda till Jkpg och kollar runt lite på rean .På eftermiddagen ska jag till tandläkaren. blääöö, hoppas rälsen åker av annars blir jag fan arg! :P

Herregud idag på tåget hem från nässjö satt det två killar ett säte ifrån mig så säger den ena killen :
-ursäkta.
- ah?
-kan han killen här brevid få ditt nummer?
-nee?
-varför inte? tycker du inte han är snygg?
- ser han inte ens..
-kolla då (;
- nee jag ger inte ut mitt nummer bara sådär.

herregud! som tur va skulle jag precis av då. Asså allvarligt :S vem gör så? haha för det första: kunde han inte komma på en bättre ursäkt än att hans kompis ville ha nummret och om de nu var var den andre killen som ville ha det kunde han la frågat själv? Och för det andra: tror de seriöst att jah bah ," ja men visst :D 076... ", omg.. tragiskt !


back-to-what-you-know

Idag sov jag länge. Riktigt skönt ! Sen har det inte hänt så mycket mer än att becca kom en stund nu på kvällen och gjorde mig sällskap. :) Imon ska jag till sävsjö. jag är lite trött nu dock ;S får la se om jag går och lägger mig snart. Nu ska jag dra och borsta tänderna i alla fall :)
puss på er ! :*


Juldagen/Annandag jul

Jag åkte till min älskade Kusin Josefin (: Vi bytte julklappar . Jag fick LdB black gold shimmering shower and body soufflé . taaack :* Vi gick ner till hemmakväll och köpte godis sen till willys och köpte iste. sen gick vi hem och tittade på två filmer. Twilight och nån om en apa i rymden (?) vad hette den, chimps nått haha :P rätt söt film. Twilight var mycket bättre än förväntat. jag blev förvånad hur bra den var. Rekomenderar den ! Sedan lade vi oss i hennes bubbelkar, i det nya spat de har. fett mycket mys. tända ljus och lampor i karet som lyste i olika färger.
På kvällen var vi hungriga och gjorde pullvermos haha as gott (; .


josefin :)

Nästa dag, alltså idag; fredag åkte jag med mamma och roland till jönköping. Hockey; Hv71 - södertälje. Slutade 3-2 . Spännande match btw . När vi kom dit väntade min kära vän becca på oss :) Väl där ser jag Han igen ;O jag såg denna kille på A6 för några dagar sen. Jag såg att han kollade på mig och jag kollade ju klart på honom ;O MOOOOMS ! jag trodde att jag aldrig mer skulle få se honom, och tror ni inte han var på kinarps :O jag bestämde mig för att gå fram och snacka med han men sen såg jag honom inte mer så fick aldrig chansen ;S trist nog. undrar om jag kommer få se honom igen? . hoppas (A)
Det var kul att träffa becca igen ! Nu är jag hemma igen och jag är inte trött för fem öre och klockan är snart halv 3 , oh herre jag måste sova men kommer inte kunna sova. jag är törstig. måste hämta vatten. :P haha .
jaha , nu var denna julen slut dåe.. fort det gick och vad fort det har gått ! Känns som om det var igår det var nyårsafton, och det är ju inte många dar kvar nu ju. Undrar vad som händer på nyår. Måste jag ta reda på. Jag har världens finaste klänning som jag ska ha på mig :D wiiee !


puss på er och jag tror nog ni sover gott nu (: haha

Julafton

Julafton vart bra :) Trevlig dock inte så kul och mysig som när man var yngre men så bra som den kunde varit får man väl ta och säga :)
min julafton i bilder :


snygg man är på morgonen ;) xD haha Mamma kom in och gav mig julklappar. ni vill nog inte veta vad jag fick ;O !


min bror daniel, faster kerstin, morbror anders, morfar birger. och lille brorsonen melvin :)


min mormor är sötast x)


Jonna och jag (: jag var helt enkelt för ful för att visas (; haha


mamma och jag posar (; maha


Tomten kom förståss även till oss. haha fy fan vad rädd jag vart! Men Melvin var nog skrajjast


självklart är jag och min bror Robin tvugna att cpa oss lite (; haha

den underbara bilden får avsluta min julafton haha hoppas eran jul var trevlig och mysig :D

Mina nya skor !



är de inte snygga :D


dessa ska jag ha på nyår :D



haha dessa är storlek 40 jag har 38 i vanliga fall xD vadådå? (A)

shopping gör en inte gladare i längden

Idag gick jag upp tidigt för vi skulle till jönköping. Så på A6 sprang jag runt som en iller och skulle köpa skor. det blev 4 par (A) as snygga . (kommer bilder senare) och ett par svarta taits, jag är kär i mina skor! Ett par är 2 nummer förstora men köpte dem bara för att jag tyckte om dem och för att jag trodde jag skulle känna mig bättre dåe. men nej, det hjälpte inte. ;/ faan att detta skulle hända nu. just nu! vill bara gråta, dagen innan julafton. Lyckat! Imon blire att sätta på sig ett fejk leende och sprida glädje även om jag skriker inombords. Vill ha dig här nu och en lång tid framöver ! Du gör ett misstag! helvete :'( .
När vi kommit hem från jkpg så städade vi. Det måste man ju göra nu till jul. Sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Tills vidare vill jag önska er alla en God Jul :D :*




































damn !





I remember when
we kissed
I still feel it on my lips
I remember the simple things
I remember till I cry
But the one thing I wish I'd forget
The memory I wanna forget
Is goodbye

.

jag ska då alltid ställa till det , .

I lördags åkte familjen till Rydaholm till några vänner. Det var kul(: vi åt julbord på en resturang och mös till film osv. På söndagen åkte vi hemmåt och konstigt mog går det alltid fortare hem ;S förstår mig inte pådet. Jag stannade i sävsjö och mamma åkte hem. Gick till Emil och på kvällen gick vi ut och gick en stund och vi träffade Bellan och Maya :D äntligen! Det hade jag väntat på ! Sen gick vi hem och tittade på Titanic. Jag lipade och han skrattade. :P Nu är jag hemma igen och kom precis på att jag inte ringt och sjukanmält mig till skolan idag :S damn! Ogiltig frånvaro ;S ooops. äh det var ju ingen i skolan idag i alla fall. herregud. vetlanda kommun, skärp er! För er som är intresserade så är jag fett sugen på glass (A) heh



Förlåt! Jag vet inte vad som flög i mig! Jag tror ja tvekar för du är för bra för att vara sann. ;/ Prata med mig, snälla.. 

Hemma igen i flickrummet

Puuh,  vad jobbigt det var att bära alla dessa väskor och kassar but I did it ;D Skönt att komma hem till sitt egna rum igen. Det är lite märkligt dock. Det känns nästan inte som ens rum längre, går inte förklara.
Nu ikväll har jag och mamma har myst med glögg. Som en liten suprise köpte jag en rosa blomma till mamma idag. Mest för att jag älskar henne :) Mmh jag vet jag kan vara en bra dotter ._. :P Ska nog snart sova. Upp imon och slå in julklappar, duscha och sminka sig. Sen bär det av till Rydaholm och vänner till familjen. Ska bli trevligt att träffa dem igen. Det var ju ett tag sen nu. På söndag, på väg hem därifrån. ska mamma släppa av mig hos Emil i sävsjö :) miiih helgen kommer bli brabrabra ! (Måste fundera på vad man ska ha på sig och vad man ska packa ner för kläder hm ..?)

XOXO


Jag saknar och jag älskar maya !



Denna har Maya gjort . Riktigt fin ju :) Jag älskar dig med Maya ! <333




.

tisdagen var massa mys !

I tidags var Emil här som bestämt :) Miih, vad glad jag blev av att se han. Slängde mig i hans armar!  Vi tittade på I am legend. Fett bra film. Lite läskig dock. :P Sen på onsdags morgonen var jag tvugen att gå till skolan och när jag kom hem så hade han bäddat, lagt mina kläder lite fint och diskat innan han gått (A) har inte jag världens bästa pojkvän? :) hihi. 
Sen gick jag och Linn hem till henne och lagade lite mat och kollade på bonde söker fru.
Idag ska jag packa allt som behövs till lovet. Ska hem till mamma imon så i stort sätt ska allt jag äger ner i resväskan. Palla, kommer bli tungt!



btw: jag behöver ny väska ;S min är helt förstörd :(

Me, Myself, and I

Denna dagen har varit all about me ! Efter skolan pysslade jag om mig riktigt ordentligt, med en dusch, hårinpakning, ansiskmask osv.. hur underbart som helst ! Nu sitter jag här i min lilla rosa handuk och dricker en kopp cappuccino.
Mys på hög nivå !
 haha btw, när jag gick hem till lägenheten i eftermiddags så busvisslade några pojkar på mig de går nog typ i 8:an,  Patetiskt ._. små pöjkar. pust,.





Och allt jag kan tänka på just nu är att det bara är ett par få timmar tills Emil är här :D

xoxo :*


söndag

Gick upp 08.30 och fixade mig, tog sedan tåget in till Nässjö. Där mötte jag upp Fanny och tillsammans begav vi oss till Pigalle. Dans uppvisningen gick bra :) På första föreställningen var det knappt någon där men på andra var det knökafullt. Efter Umgicks jag, linn och becca lite. Fan vad jag har saknat Bca :* . På tåget hem till Vetlanda sätter linn på sig en sjal som en slöja/påskkärring typ :S hahaha . Det var massor med folk på tåget och linn drar bak allt hår hon har och satte på sig den dära saken. xD Jag höll på att dö ! Alla bara stirrade på henne och mannen brevid såg rädd ut. Hon lovade att ha den på sig enda tills vi kom innanför hennes dörr. haha och hon höll vad hon lovade. Herregud snacka om att folk trodde hon var dum i huvudet. men hur gött är inte det? x) Sen drog vi hem till min lägenhet en sväng och fixade lite, drack varm o'boy, och sedan gick vi och la oss kvart i 12. Lång men jävligt bra dag. 


På tisdag kommer Emil ! :D :*


Snart 3 dagar kvar tills Emil kommer :D <3

Nu sitter jag här nyduschad och kikar lite smått på faddergalan. Är jätte nervös inför uppvisningen imon ;S . Hungrig är jag också, men för sent för att äta. Nej snart ska man väl ta och nana, men först måste jag kolla upp vilket tåg jag ska ta in till nässjö imon. Jag har hunnit med alla sysslorna som jga skulle göra. stolt (; . Men glömde bort tvättmaskinen där nere så sprang ner nyss och hängde upp den haha x) fail.

Puss på er och ha en fortsatt trevlig lördag kväll :) :*



Lördag- ingen vila alls

Igår var linn här och vi kollade på idol finalen. Kevin är nog bättre än Alice men jag vet inte vem jag tyckte skulle vinna. Struntade egentligen i vilket men ändå pumpade mitt hjärta fortare än vanligt när de skule säga vinnaren.

Idag vaknade jag och Linn vid 10 ungefär. Eftersom vi somnade vid 00.00 igår så sov vi inte så länge. Sed drog hon iväg till nässjö, medans jag sitter kvar här med massor att göra. :S . Idag ska jag, tvätta, diska, städa ( plocka undan, dammsuga, torka golv osv...) sola, öva dans, duscha.. en hel del skulle jag vilja påstå! Så inget festande för mig ikväll, men hoppas att jag får träffa Bellan och Maya nu när de ändå är i vetlanda :) .

btw: Dansuppvisning på pigalle i nässjö imon; söndag 14/12 vid 13.00 och en vid 15.30. 40 kr inträde för vuxna över 16. Kom inte :) heheh.

nej nuska jag ner och ta ner tvätten jag tvätta igår och sätta på en ny maskin... damn, jag vill inte växa upp :(


xoxo


Torsdag

Seg dag i skolan ;S tycker verkligen inte om torsdagar vi har i stort sätt 40 lektioner! Man klarar av dagen för att man vet att snart är det helg. Efter skolan blev det andra bullar dock, jag och Linn drog till maxi och hadlade massor med grejer, jag köpte bla en locktång :) När vi kom hem åt vi varma mackor och kollade på film. Sen gick jag och solade efter det gick vi tillbaka hem till mig och bakade pepparkakor som vi ska ha med oss till klassen på onsdag. haha fan va kul vi hade! xD Vi hade ingen kavel så vi tog en saftkanna efter att vi försökt använda allt som fanns med att banka. haha sen hade vi inga formar heller, vi gjorde egna med en kniv. Helt sjuka grejer! Gäller ju att ha fantasi (; folk kommer nog undra va fan det är för nått, vi gjorde bla, ett öra, en ballong, tomtes socka, en rumpa, ett kellokspacket, men vi gjorde inga gubbar eller stjärnor och bara ett hjärta och en eller två granar haha inte så mycket jul över det hela :P men vadå, hur gött är inte det? Vi satte på massor med sköna jullåtar med techno stil. Och vi har en hel deg kvar, så det blir bak imon med :) haha Imon blire lucia i skolan, och bygg treorna sitter två rader framför oss heheheh (;

 




 

och nu är det 5 dagar kvar tills jag får träffa Emil igen ! :D  <3


onsdag :)

Idag kom Mormor och Min kusin Josefin till min lägenhet och fikade :) massor med mys! Vi tre är så otroligt sköna ihop! Vi har våra små intern skämt och vi har jätte kul ! Puss på dom :*
På kvällen drog jag till Linnkrull och kollade på film. Sen sov jag där.
Bra dag !

jobbigt med måndagar

Igår kunde jag inte somna. Jag låg och vred och vände mig till halv 3 typ. usch sen ringer mamma och väcker mig vid 7 när jag skulle upp 10 i 8. sen kunde jag inte somna om igen. hade världens huvudvärk! Och har fortfarande men den har lugnat ner sig lite. Så ingen skola idag. Linn kom över efterskolan och vi lagade lite mat. Nej nu ska jag gå ne roch se om tvätten är klar . .

Min emil

Damn I miss you ! Vi har inte träffats på över 5 veckor. :S Men snart ses vi ! :D miih
Inte långt kvar alls tills jag få ligga i dina armar igen och känna din underbara doft!


Heaven on earth !

Idag är det söndag, jag har precis sminkat mig och klätt på mig. Snart kommer gäster från stockholm. Gårdagen var bra som fan ! Kvällen började med förfest hos Hultin. Massor med folk. träffade människor som jag inte träffat på länge. Sen drog jag till Martin Svensson och träffade alla älskade killar som jag saknat nått oehört ! Och maya och sandra var där med :) ! Puss på det. Sen drog vi ner på stan och kom in gratis på zebra med en timme kvar. Brandlarmet hade gått och alla hade fått stå ute så de var bara att gå in ;D gött som fan . Det var en stor skärm där de visade britney videor hela tiden och massa små tvskärmar. Jag var i himlen ! Sen slängde de ut massa britney prylar, t-shirtar 'I <3 britney' och hennes skivor inclusive hennes nya !:O Fan att ja är så kort fick inte tag på nått men som tur är har jag underbara vänner! :D Toni Tack så jävla mkt du gjorde kvällen! Fy fan va glad jag blev när han kom o gav mig brits nya skiva circus ! :'D Sen fick jag en tshirt av fanny! <3 tack tack tack tack ! Sen gick jag fram o frågade om ja inte kunde få postrarna som va på väggen eftersom de ändå ska slänga dom. Och det fick jag. Fick ta alla om jag ville. Och jag fick även en äldre skiva av han som var dj när han fick veta att jag var ett fan. Fan av snälla männsikor ! Säger det igen TACK! Så nu sitter jag i min nya t-shirt och lyssnar på nya skivan och har precis satt upp några av postrarna :) hihi . Livet leker och jag älskar mina vänner !


xoxo

Lördag

Nu har jag precis gjort iordning mig. och ska inte åka förens om nån timme ;s Det blir en lugn kväll för min del. Men hoppas på att det blir kul :)
Loggade in på efterfesten.com nyss och ja har fått ennu ett erbjudande av en tidning. Hm , nu ska jag pumpa sönder på gymmet detta året som kommer sen när jag är 18 då är det fritt fram om jag fortfarande vill det då förståss och vill jag inte det ,så har jag i alla fall en snygg kropp :P hehe .

Ha en bra lördag folk :*



helg snart, fan va gött !

Idag var jag hos skolsköterskan. haha wtf? vissa saker hon sa kom väldigt plötsigt. Men okej, jag får la lyssna på henne I guess :P Efter skolan stack jag , emma, felicia och linn hem till linn och bakade och kollade på madagascar 2 haha fan av skön film! xD Sen joinade emma och felicity mig hem och hjälpte till att städa (A) Tack brudar! :D Nu sitter jag här och chillar sönder, ska snart duscha. Imon drar jag, linn, sandra och becca till jönköping och handlar julklappar! det är det la dax för nu :P

keep coming up

Du stack så du får skylla dig själv. Du har missat mkt och den tiden går inte ta igen. Hur ska jag kunna berätta för dig när jag inte ens vet själv? Det dära samtalet gjorde inte saker bättre. Det påminde mig om dig. Det hatet jag har inom mig växer när något liknande sker. Men hatar jag dig? nej det tror jag inte men jag hatar det du gjorde. Jag tycker inte om dig. För mig är du bara en spermadonator. Tack för att jag lever men jag tackar dig inte för det liv jag levt !

Mamma , Mormor, Morfar <333 Fan vad jag älskar er ! Tack

RSS 2.0